Hogyan búcsúztatjuk az évet a pandémia árnyékában? – Az utca emberét kérdeztük – VIDEÓ

Hogyan búcsúztatjuk az évet a pandémia árnyékában? – Az utca emberét kérdeztük – VIDEÓ

A koronavírus-járvány elleni védekezés részeként szilveszterkor is érvényben vannak olyan rendeletek, amelyek beárnyékolják az önfeledt szórakozást. Ebben az évben ugyan hatalmas bulikat továbbra sem szabad tartani, de egy-egy kiscsoportos szilveszteri összejövetelre rábólintanak a hatóságok. Kíváncsiak voltunk, mennyire élnek ezzel a lehetőséggel az emberek.

Vannak, akik nagyon komolyan veszik az óvintézkedések betartását, míg mások fittyet hánynak az elővigyázatosságokat szorgalmazó intézkedésekre.

Hírdetés

Az emberek többsége úgy nyilatkozott, a kormányrendeletek olyan ütemben változnak, hogy szinte már lehetetlen nyomon követni. Az ebből fakadó káosz és zűrzavar pedig értelemszerűen megnehezíti számukra az ünneplést.

Egyértelműen kijelenthető, hogy ebben a rendkívüli helyzetben a lehetőségeink beszűkültek, és az állandó bizonytalanság nemcsak a szilveszteri ünneplésre van hatással, hanem a mentális egészségünkre is. Csak remélni tudjuk, hogy az előttünk álló év szebb és felszabadultabb pillanatokat tartogat számunkra.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »