Hazai és idegenbeli mérkőzésük is lesz a hétvégén (Jégkorong)

Hazai és idegenbeli mérkőzésük is lesz a hétvégén (Jégkorong)

A Háromszéki Ágyúsok márciusban nyolc bajnoki mérkőzést játszanak, ezek közül az első kettő a hétvégén lesz. A narancs-kék mezes csapat szombaton 18.30-tól a Deme László Műjégpályán, vasárnap 18.30-tól pedig a Felcsíki Műjégpályán találkozik a Sapientia U23 együttesével.

A Háromszéki Ágyúsok a hétvégi mérkőzések után március 9-én és 10-én a Bukaresti Steaua, 16-án és 17-én a Galaci CSM ellen csatáznak, 22-én és 23-án pedig a Sportul Studențesc lesz az ellenfelük. A Kertész Zoltán, Todor Krisztián és Bács Lóránt irányította együttes legutóbb közel egy hónappal ezelőtt találkozott a Hargita megyei egyetemista alakulattal, amelyet hazai környezetben a rendes játékidőben (6–3), idegenben pedig hosszabbításban (4–5) múlt felül. Ha a narancs-kék mezes gárda megnyeri a hétvégi találkozókat, a táblázatban helyet cserél Per Lundell legénységével, amely jelenleg 15 ponttal hatodik, míg a háromszéki együttes 14 ponttal hetedik.

Hírdetés

„A héten volt egy megbeszélésünk a fiúkkal, és megfogadtunk magunknak valami fontosat. Ebbe nem mennék bele mélyebben, viszont szeretnénk két győzelemmel abszolválni a hétvégét pontveszteség nélkül. Az utóbbi időben kicsit romlottak a százalékaink a speciális játékhelyzetekben, azonban a héten többször gyakoroltuk ezeket. Az emberelőnyünk hatékonyságán is szeretnénk javítani, ugyanilyen fontos, hogy az emberhátrányos védekezésünk is jobb legyen. Emellett folyamatos nyomás alatt tartanánk az ellenfelünket a jégpálya egész területén” – mondta bizakodva Todor Krisztián edző. (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »