Határtalanul vetélkedő, videóklip külhoni fiatalokkal, fotópályázat

Határtalanul vetélkedő, videóklip külhoni fiatalokkal, fotópályázat

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának nagyszabású középiskolai vetélkedősorozatának középdöntője a héten lezárul. A Határtalanul Nagy Középiskolai Vetélkedőn több mint százezer anyaországi és külhoni középiskolás vett részt. Mint Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár fogalmazott, az eredmények azt jelzik, hogy a fiatalok már egységes magyar nemzetben gondolkodnak.

Mivel a vetélkedő ennyi diákot mozgatott meg, a szervezők újabb lehetőséget adtak annak a több mint százezer diáknak, akik nem jutottak be a középdöntőbe, de részt vettek a vetélkedőn, s azoknak is, akik először próbálkoznának.

A Határtalanul vigaszágra itt lehet jelentkezni. 

A legjobb osztály közvetlenül bejut a június 30-i Nagydöntőbe, és esélye lesz megnyerni az egymillió forintos fődíjat és a több mint ezer nyeremény valamelyikét. A tesztet itt tölthetik ki a külhoni és anyaországi középiskolások.

Hírdetés

A videóklipet itt nézhetik meg.

Csütörtökön hirdeti ki a Magyar szemmel címmel meghirdetett fotópályázat eredményét a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága. Minden elképzelést felülmúlva számtalan fantasztikus pályamunka érkezett, határon túlról, a diaszpórából és az anyaországból egyaránt.

Az óriási érdeklődésre és a rendkívül magas számú, kiemelkedően színvonalas pályamunkára való tekintettel az eredetileg meghirdetett közönségszavazás mellett még egy közönségszavazás indult, 50 válogatott fotóval.

A második közönségszavazás ma éjfélkor zárul. Szavazni itt lehet.

(sajtóhír)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »