Hat jegyzőkönyvet állítottak ki a rendőrök egy részeg sofőr ellen Ungváron (Video)

Hat jegyzőkönyvet állítottak ki a rendőrök egy részeg sofőr ellen Ungváron (Video)

A járőrök őrizetbe vették az ittas sofőrt Ungváron, aki valószínűleg közúti balesetet okozója lett, megvert egy férfit és elmenekült a helyszínről.

Január 18-án a járőrökhöz bejelentés érkezett arról, hogy egy közúti baleset helyszínén annak résztvevői között verekedés tört ki.

Az eset Ungváron, a Szabadság sugárúton történt.  

Odaérve a rendőrök csak az áldozatot találták meg, aki arról számolt be, hogy egy másik sofőr nekihajtott a Skoda típusú autójának, majd megverte őt és elhajtott a helyszínről.  

A sértett leírta az autót és az elkövetőt is.

Hírdetés

Az ellenőrök elküldték kollégáiknak a leírást a VAZ 21099 autóról és a sofőrjéről.

Nemsokára a Minaji úton járőröző rendőrök észrevették és megállították a keresett autót.  

A sofőr dacosan kezdett viselkedni, és nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt. Ezenkívül az ellenőrök észrevették, hogy a járművezető ittas állapotban van, ő azonban elutasította az alkoholvizsgálatot.

Nem volt hajlandó teljesíteni a járőrök törvényes követeléseit sem, ezért őrizetbe vették és az Ungvári Kerületi Rendőrségre szállították őt.

A járőrök alábbi jegyzőkönyveket állítottak ki a szabálysértő ellen:

baleset elkövetése, menekülés a baleset helyszínéről, kisebb garázdaság, a rendőrökkel szembeni engedetlenség, közigazgatási letartoztatás és ittas járművezetés – írja Kárpátaljai Megyei Járőrszolgálat Facebook-oldalán.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »