Gyújtogatás a dunaszerdahelyi OBI-ban!

Gyújtogatás a dunaszerdahelyi OBI-ban!

A rendőrség közösségi oldalán számolt be arról, hogy fényes nappal gyújtogatott egy vásárló a dunaszerdahelyi OBI szaküzletben.

A szerdai esethez 13.40-kor hívták ki a tűzoltókat, mert egy ismeretlen tettes a nyitvatartási idő alatt kartonban tárolt lótrágyát gyújtott meg, majd átterjedt grilleszközökre is, de szerencsére nagyobb baj nem történt az üzletben, ahol ebben az időben negyven vásárló tartózkodott.

Mindez annak is köszönhető, hogy az egyik eladó észrevette a tüzet, s így az nem terjedt tovább a raklapokra, amelyeken a grillekhez használt gyújtóeszközök voltak. A rendőrség szerint, ha később fedezik fel a tüzet, akkor ezeken keresztül nagyon gyorsan terjedhetett volna tovább. 

Hírdetés

A barkácsüzlet tájékoztatása szerint a károkat előzetesen 2400 euróra becsülték fel, a rendőrség pedig szándékos gyújtogatás miatt kezdte meg a nyomozást, az ugyanis kiderült, nem véletlen okozta a tüzet.

A rendőrök már elemzik a kamerafelvételeket, amelyek az üzletben készültek, hogy beazonosítsák az elkövetőt, de ha ott volt az üzletben ebben az időben, s bármilyen információval rendelkezik az elkövetőről, akkor várják a segítségét.

Az elkövetőre akár 4 és 10 év közötti szabadságvesztés várhat.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »