Gera Zoltán visszatér az M4 Sport képernyőjére

Gera Zoltán visszatér az M4 Sport képernyőjére

A 97-szeres válogatott labdarúgó Gera Zoltánt újra láthatjuk az M4 Sport képernyőjén az UEFA Európa-liga mérkőzések, köztük a Ferencváros nemzetközi meccsei szakértőjeként.

Ebben a szezonban is ingyenesen és élőben az M4 Sport felületein lesz látható a Ferencváros valamennyi nemzetközi labdarúgó mérkőzése. Az UEFA második számú európai kupasorozata, az Európa-liga szerdán kezdődik, a magyar bajnokság címvédője, a Ferencváros idegenben, az Anderlecht otthonában lép pályára.

A közvetítés során Gera Zoltán szakértelmére is számíthatnak a nézők. A 97-szeres válogatott labdarúgó több mint 200 alkalommal lépett pályára a Ferencváros játékosaként, illetve az angol első osztályban 172 mérkőzést tudhat a háta mögött, így szakértelme biztosíték a színvonalas közvetítésre.

„Szeretem a futballt, így szívesen veszek részt a közvetítésekben”

– árulta el a Gera Zoltán, aki alaposan felkészül mindkét csapatból a mérkőzések előtt, éppúgy, mint ahogy korábban edzőként tette.

Hírdetés

„Szeretek felkészülni a mérkőzésekre. Mindkét csapatot alaposan kielemzem a találkozók előtt, meccseket nézek, jegyzetelek, hogy ki és milyen taktikával játszik, mik az erősségek, gyengeségek. Próbálok érdekes részletekre rámutatni, amiket a szakavatott szem láthat.”

Gera Zoltán szerint az Európa-liga új szabályai még izgalmasabbá teszik az őszi kupaszezont, hiszen az alapszakaszban egy meccsen sem lehet kiengedni, itt minden gólnak jelentősége lesz a végelszámolásnál.

„Kiszámíthatatlan, komoly, színvonalas mérkőzésekre számíthatunk. A Ferencvárosnak is kemény dolga lesz, hiszen rendkívül nívós csapatok ellen játszik majd az alapszakaszban. Bízom abban, hogy a Fradi jól fog teljesíteni. A rangos, nagy csapatok elleni meccseket szeretik a játékosok is.”

Az Anderlecht-Ferencváros Európa-liga labdarúgómérkőzést élőben, ingyenesen az M4 Sporton és az m4sport.hu-n szerda este 21:00-tól, a felvezető műsort Gera Zoltánnal 20 órától láthatják. A Nemzeti Sportrádióban és a Kossuth Rádióban 21 órakor kezdődik az élő közvetítés.

Körkép.sk, Duna médiaszolgáltató sajtóhír


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »