Fucsovics Márton elmondta, mihez kezd a búcsú után

Fucsovics Márton elmondta, mihez kezd a búcsú után

A magyar játékos a második fordulóban búcsúzott a Murray River Open elnevezésű melbourne-i tenisztornától.

A 16. helyen kiemelt Fucsovics Márton a 32 között a fehérorosz Jegor Geraszimovval találkozott, és az 56 perces első játszmát úgy veszítette el, hogy ellenfele 4:3-as vezetésnél tudott brékelni.

A második szettben sokkal jobban teljesített a nyíregyházi teniszező, kétszer is elvette a világranglistán 78. riválisa adogatását, így 31 perc alatt egyenlített.

A döntő felvonásban Geraszimov 3:2-él az első fogadóelőnyét kihasználta, és bár Fucsovics 5:3-as hátránynál két bréklabdáig eljutott, azokat nem tudta kihasználni, így búcsúzott.

Hírdetés

„A kéthetes karantén után itt Melbourne-ben is elkezdődött a 2021-es teniszidény a Murray River Open elnevezésű ATP-tornával, aminek sajnos csak az első fordulóját tudtam sikerrel venni.

A továbbiakban regenerálódás és még mindig kemény edzés lesz a program,

mert a jövő héten kezdődő Australian Openen szeretnék játékba lendülni és a legjobb formámat nyújtani” – írta a vereség után közösségi oldalán Fucsovics.

A magyar éljátékos jövő héten az év első Grand Slam-tornáján szerepel, ahol rajta kívül Balázs Attila és a párosban címvédő Babos Tímea lesz még érdekelt.

Nyitókép: MTI/EPA/Daniel Murphy

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »