Ezt is bemocskolják: a marseille-i „Miss Martini” lesz az első „drag queen”, aki viszi az olimpiai lángot

Biztosan sokunk emlegette már az olimpiai eszmét, ehhez mindenki más és más értelmezéssel közelít, de abban megegyezhetünk, hogy mindegyik valami olyasfélét fejez ki, amely az egészségeshez, a normalitáshoz, a tiszta versenyszellemhez kapcsolja. Ép test és ép lélek, ez mind olyan képzettársítás, amely az olimpiai eszméhez tartozik. Ezt pedig még jelképesebben szimbolizálja az olimpiai láng.

Az olimpiai láng az ókori Görögországból származik, arra a hagyományra emlékezve, hogy Prométheusz ellopta a tüzet Zeusztól. A láng az ókori olimpiai játékokon a játékok ideje alatt égett. Az amszterdami 1928. évi nyári olimpiai játékokon vezették be újra, és azóta a modern olimpiai játékok része.

Sajnos az úgynevezett progresszivitás, valójában a sátáni Isten- nemzet- és emberellenes szélsőséges liberalizmus ezt a szép hagyományt is roncsolja. Ugyanis a marseille-i "Miss Martini" lesz az első drag queen, aki viszi az olimpiai lángot, adta hírül a La Provence.

Hírdetés

Lila parókában és rózsaszín sarkú cipőben magasra kívánja emelni a "befogadás színeit", ugyanis az év elején a Coca-Cola, a játékok szponzora őt választotta a Provence-Alpes-Côte d’Azur régióban tett látogatása során az egyik lánghordozónak. "Miss Martini" úgy nyilatkozott, hogy a barátai, az LMBTQ+ közösség tagjai támogatták, hogy jelentkezzen erre a feladatra. Eleinte bizonytalan volt, de aztán meggyőzte magát, hogy nagy dolog, hogy ő lesz az első a világon, aki drag queen létére viszi a lángot. És szerinte ez egy erős szimbólum. Szerintünk is, csak meglehetősen sötét szimbólum.

Azért nincs mindenki elragadtatva az ötlettől, állítása szerint a közösségi médiában "homofób gyűlölethullám" vette kezdetét. Erre is megvan azonban az ellenszer, úgynevezett digitális megfigyelést alkalmaznak, és a környezete folyamatosan jelenti a "gyűlölködő" tartalmakat, s amennyire ismerjük például a Facebook "szólásszabadságról" alkotott irányelveit, biztosak lehetünk benne, hogy nem marad nyoma sem az ellenvéleményeknek.

"Miss Martini" nagyon készül már a nagy napra, kiemelte, fel fogja venni a rózsaszín csillámos magas sarkú cipőjét, három órán át sminkeli magát, hogy passzoljon a parókához és az olimpiai színekhez…

Lantos János – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »