És ők tudni fogják a dolgukat

És ők tudni fogják a dolgukat

Zsarolnak, mocskolódnak, fenyegetőznek. Most már nyíltan és kendőzetlenül. Ha van rajtad sapka azért, ha nincs, azért támadnak. A lényeg mindig ugyanaz: vagy behúzod a nyakad, összecsapod a bokád, és zokszó nélkül szolgálod őket, vagy jönnek a jogállami dumával, a korrupció bizonyítatlan rágalmaival, az általuk kitalált és megfogalmazott európai értékek zagyvaságával, amelyeket sosem tudnak egzakt módon megfogalmazni. Az a jogállam, amelyet a brüsszeliták erőltetnek, ugyanis a bűnözők és a bevándorlók egyre szélesebben értelmezett jogállamának vízióját vetíti előre.

Erről szólt a minap a Magyarországot ért legújabb támadás is. Ezúttal a pedofiltörvény volt terítéken, de lehetett volna más is, széles a paletta. Lesz még itt visítozás jövő tavaszig.

Ilyen az európai politikai realitás. Ha kiszolgáltatod nekik a piacaidat, ha engeded, hogy a tőkéjük legázoljon mindent, ha tálcán kínálod fel nekik a nemzeti vagyont, ha adósrabszolgaságba taszítod a nemzeted, akkor nagyon szeretnek a „klubban”. Talán még borravalót is adnak. Ha ellenkezel, a torkodnak esnek. Becsmérelnek, alaptalanul vádolnak, a becsületedbe gázolnak. Megpróbálnak eltávolítani, és olyan vezetést keresni az ország élére, aki kiszolgáltatja nekik a piacokat, megengedi, hogy az országodban megtermelt haszon lehetőleg teljes egészében hozzájuk vándoroljon. Ha így viselkedsz, megsimogatják a buksidat.

Ilyenek az állítólagos barátaink.

Egy régi mondás szerint Angliának nincsenek örök barátai, Angliának nincsenek örök ellenségei, Angliának érdekei vannak. A Mark Palmerston egykori brit miniszterelnöknek tulajdonított mondás hovatovább az egész Európai Uniónak nevezett társulatra érvényes, legalábbis annak újmarxista balos, álliberális, zöldes, szivárványos csapataira, amelyek lassanként eluralják a terepet. Csak idő kérdése, hogy a Tanácsban megfúrják a vétójogot, a Parlament már így is szavazógép, a Bizottságot meg jobb nem is említeni, olyan, mint az egykori szovjet politbüro. 

Ha még nem láttuk volna be, annyi év után végre be kell látnunk, hogy nem jótétemény eredményeként lettünk az Európai Unió tagjai mi, közép-európai nemzetek. Miután kiszabadultunk a Szovjetunió halálos testvéri öleléséből, a Nyugat bejelentkezett új barátnak. És mi gyanútlanul elfogadtuk a baráti jobbot. A világon vannak nagy országok, közepesek és kicsik. De már ez is olyan evidencia, amely jócskán kiment a divatból, akárcsak Fukuyama jóslatai. A világon (természetesen nem létező) háttérhatalom van és multinacionális cégek, amelyek székhelye nagyjából egybeesik egy-egy nagyhatalommal.

Hírdetés

Emlékezzünk rá, hogyan várták 1918-ban a bolsevikok Nyíregyháza felől Lenin elvtárs felmentő seregeit. És emlékezzünk rá, mit mondott a minap, száz évvel később, 2021 júliusában Apró Antal unokája, Dobrev Klára az Európai Parlamentben: „Hagyják abba és fejezzék be Orbán Viktor családtagjainak és oligarcháinak a finanszírozását (…) és mi tudni fogjuk a dolgunkat.”

Világos beszéd. Ennél egyértelműbb üzenetet ne várjunk ezektől. Mert ha ezek hatalomra kerülnek, Magyarországnak annyi. Mint ahogy az a párhuzam sem a véletlen műve, hogy Donald Tusk, az Európai Néppárt vezetője – miután levezényelte a konzervatív néppárt szétverését – új megbízatást kapott: hazamegy. Lengyelországban a 2023-as választásokon megpróbálja leváltani a mostani kormányt. Ez most fontosabb feladat, mint egy nagy, tehetetlen, balra sodródó, olvadozó jégtáblát terelgetni Brüsszelben. Lengyelország fontos bástya, amelyet le kell rombolni, akárcsak a konzervatív Magyarországot. Ha ezt a két téglát sikerül kirúgniuk az elvtársaknak az európai ház falából, megroggyan az egész. Ez a cél.

De tudják vajon ezek a Júdások, hogy a cél Európa szétverése, majd megszerzése? Elrablása?

Lehet, hogy a jólétben elhülyült Nyugaton a mecsetek mellett még ideig-óráig épülnek Medici-paloták, néhány évig csattognak a szivárványos zászlók, és a térdeplő rabszolgák serege is tapsikolni fog egy ideig, mielőtt végleg járomba hajtja a fejét. De aztán a nyitott társadalom vaskapuja nagy döndüléssel becsapódik, és jön az újabb fasiszta-kommunista világrend. Amelyet egy évszázada világforradalmakkal nem tudtak elterjeszteni az elvtársak, de most újra megpróbálják. Eszközük, pénzük egyre több, hatalmuk egyre nagyobb. Hazugsággal, agymosással elbódítják a tömeget, azután azt tesznek vele, amit akarnak. És jöhet a sötétség meg a káosz.

Kemény idők várnak Európára. Ezért írjuk fel a falvédőre, a kéménybe korommal, a ház falára, a fodrozódó víztükörre, mindenhová az üzenetüket: „Tudni fogjuk a dolgunkat.”

Megjelent a Magyar7 2021/28.számában.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »