Érzés a szívben, gyorsaság a kézben, erő a lábban

Érzés a szívben, gyorsaság a kézben, erő a lábban

Zsolna nagy díjáért (Grand Prix Žilina) 6 kategóriában 4 versenyzővel indult a dunaszerdahelyi Motobu Kai White Raven Karate Klub. A szombati versenyen 68 klub több mint 1000 indulója vett részt.

„A nemzetközi versenyen  9. és 8.kyuval indultak a versenyzőink. Majdnem kezdőkkel indultunk egy nagy színvonalú nemzetközi versenyen és kijelenthetjük, tanítványaink egyáltalán nem epizód szereplők voltak. Pszichikailag nagyot küzdöttek, de még azért kellenek a versenytapasztalatok. Bár ha így folytatják, akkor csak egy jó egy év kell edzésmennyiségben” – jegyezte le az edző, Samu István 3. danos mester a klub edzője, még aktív master’s versenyzője a kiértékelésében.

Hírdetés

„Továbbra is ilyen színvonalú versenyeken kell részt vennünk. A kerületi versenyekről akkor biztosan hozunk érmeket” – tovább értékelve az edző.

Samu István klubedző, aki egyben a fél éve alapított klub elnöke is, elmondta: „aki nálunk tanul az rohamos gyorsasággal fejlődik. Összességében elégedett vagyok. Beigazolódott a régi tapasztalat, miszerint  akik járnak edzésekre és ott odateszik magukat, azok fejlődnek” – zárta értékelését.

(Motobu Kai White Raven Karate Klub/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »