Érkezik az eső, de nem minden országrészbe

Érkezik az eső, de nem minden országrészbe

Vasárnap a középső és déli megyékben többórás, részben szűrt napsütésre van kilátás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 5 és 12 fok között várható.

(Forrás: OMSZ)

Vasárnap észak felől megnövekszik, majd meg is vastagszik a felhőzet, emellett a középső és déli megyékben többórás, részben szűrt napsütésre van kilátás. Az északkeleti határszélen előfordulhat kisebb havazás, havas eső. Estétől már túlnyomóan borult lesz az ég, és akkor északon valamint a Tiszántúlon gyenge eső, zápor is előfordulhat –írta honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A délnyugati szél többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 5 és 12 fok között várható, de az északkeleti határnál pár fokkal hidegebb is lehet. Késő estére 1, 8 fok közé hűl le a levegő.

Hírdetés

(Forrás: OMSZ)

Este túlnyomóan borult lesz az ég, és az éjszaka első felében főként északon és a Tiszántúlon, később másutt is várható eső, zápor. A legnagyobb mennyiség a déli megyékben valószínű. A nyugati, délnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul.

(Forrás: OMSZ)


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »