Ennyiért foglalhat repjegyet egy késő őszi utazásra

Ennyiért foglalhat repjegyet egy késő őszi utazásra

Ennyiért foglalhat repjegyet egy késő őszi utazásra szabolaci2024. 10. 08., k – 10:08

A novemberi jegyárak – néhány kivételtől eltekintve – most nem tűnnek annyira olcsónak, főleg, ha az előző havi árszinthez viszonyítjuk. Átlagosan 7 százalékot nőttek az árak az általunk választott, rendszeresen monitorozott desztinációkba. De még így is tíz európai célállomás érhető el száz euró alatt, ebből Barcelonába, Berlinbe, Brüsszelbe, Koppenhágába, Londonba és Rómába még 50 euróba se kerül a retúrjegy.

Hírdetés

Európai kirándulásokra még mindig ideális a novemberi utazás, nem mindenhol van még nagyon hideg, és még a karácsonyi őrület, tömeg sem jelenik meg az utcákon. És a szállások ára sem vészes, a legtöbb helyen.

Izgalmasabb a kérdés, hogy a távolabbi célállomások esetében hogyan alakultak a jegyárak. Ezeknél összeségében nincs olyan nagy változás, sőt, néhány kifejezetten rendkívül jó ár/érték arányon foglalható – ennek egyik legfőbb oka a kínai légitársaságok tömeges budapesti megjelenése (ez egyébként a konkurens cégeket is árcsökkentésre motiválja). Itt van az egyik novemberi sláger, ez pedig Peking, ahova most csak 378 euró egy retúrjegy, fedélzeti ellátással, feladott poggyásszal. De kiemelhetnénk az erős desztinációk közül Can­cút, Balit, Honolulut, Kuala Lumpurt, Bangkokot, Miamit, New Yorkot és Tokiót is.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »