„Mennyiért árulta el a hazát, miniszterelnök úr?” – megzavarták Orbán strasbourgi sajtótájékoztatóját (VIDEÓ)

„Mennyiért árulta el a hazát, miniszterelnök úr?” – megzavarták Orbán strasbourgi sajtótájékoztatóját (VIDEÓ)

„Mennyiért árulta el a hazát, miniszterelnök úr?” – megzavarták Orbán strasbourgi sajtótájékoztatóját (VIDEÓ) Mészáros Richárd2024. 10. 08., k – 15:27

Orbán Viktor (Fidesz), Magyarország miniszterelnöke kedden a tanácsi elnökségről tartott sajtótájékoztatót Strasbourgban, az Európai Parlament épületében.

Hírdetés

A sajtótájékoztatót nem sokkal a kezdete után cetlidobálással zavarta meg egy férfi, aki azt kérdezte, „mennyiért árulta el a hazát, miniszterelnök úr?” „A magyar egy direkt nyelv, és a kommunikáció is meglehetősen durva. Amikor egy politikus azt mondja egy másiknak, hogy gazember, az a mi kultúránkban azt jelenti, hogy nem értek egyet önnel” – mondta Orbán, reagálva a sajtótájékoztatóra berontott tiltakozó eltávolítása után.

Az ellenzéki Demokratikus Koalíció közleménye szerint Gyekiczki Márton, a párt önkormányzati képviselője zavarta meg a sajtótájékoztatót. A párt szerint a fiatal képviselő ugyanaz, aki szeptember elején játékpénzt szórt Orbán Viktorra a kötcsei pikniken, hogy azzal kereskedjen, ne a hazával.

(Telex)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »