"Elvbarátai által privatizált mélygarázsba tereli az autósokat Niedermüller"

"Elvbarátai által privatizált mélygarázsba tereli az autósokat Niedermüller"

A VII. kerület baloldali polgármestere azon ingatlanokban kialakított mélygarázsokba tereli az autósokat, amelyeket korábban elvbarátai adtak el, például izraeli befektetőknek – jelentette ki a Volner Párt elnöke kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője

Hírdetés

Volner János – Magyar Nemzet/Béres Attila

Volner János ismét arról beszélt, Niedermüller Péter polgármester azért számolja fel a parkolóhelyeket a kerületben, hogy külföldi befektetőkhöz pumpálja az erzsébetvárosiak és a budapestiek pénzét.
   
Arra hivatkozott, hogy egy ausztrál cég több parkolóházat üzemeltet a területen, és ezek csupán 12 órás foglaltsággal számolva éves szinten csaknem 1,5 milliárd forintos bevételt termelnek.
   
Niedermüller Péter “elvtársai” a kétezres években egész háztömböket adtak el a VII. kerületben külföldi befektetőknek, amelyek egy részében a vevők parkolóházakat alakítottak ki. Ezekbe tereli most be az autósokat a polgármester, óránkénti 600 forintos parkolási díjért – mondta a pártelnök.

Hozzátette: az ingatlanok eladása miatt büntetőeljárás is indult, ám a “baloldali elfogultságot mutató” bíróság az eljárásokat kisiklatta.
   
A sajtótájékoztatón Volner János köszönetet mondott azoknak a “helyben élő zsidó embereknek”, akik – mint mondta – megkeresték, és elmondták neki: mélyen felháborítja őket az, amit Niedermüller Péter a környéken csinál, és az is, amit a jelenlegi polgármester szocialista elvbarátai korábban a kerületben végrehajtottak.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »