Elfogták és őrizetbe vették a két bűnözőt, akik megölték és elégették a budai milliárdost

Elfogták és őrizetbe vették a két bűnözőt, akik megölték és elégették a budai milliárdost

Őrizetbe vették a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azt a bűnügyi felügyelet alatt álló két férfit, Makai Zsoltot és Kiss Józsefet, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megöltek egy nagyvállalkozót a Baranya megyei Bár községben. A brutális cselekményről a Privatkopo.info több cikkben számolt be.

Hírdetés

A megalapozott gyanú szerint a két férfi – és segítőik – 2020 kora tavaszától fogva tartotta, rendszeresen bántalmazta, rettegésben tartotta, gyógyszerezte a későbbi áldozatát, egy budai milliárdos nagyvállalkozót azért, hogy megszerezzék a vagyonát, majd megöljék őt. Azt követően, hogy 2020. augusztus 10-én, a hajnali órákban végeztek áldozatukkal, tüzet gyújtottak – amit égésgyorsító anyaggal „felerősítettek” – a férfi lakrészében azért, hogy eltüntessék a nyomokat, és leplezzék életellenes tettüket.

Az üzletember vagyonának megszerzése érdekében végrendeletet hamisítottak, amelyben Makai Zsolt élettársát jelölték meg örökösként. A dokumentumot be is nyújtották a hagyatéki eljárást lefolytató közjegyzőnek.

A bűncselekménnyel összefüggésben Makai és Kiss már korábban is a rendőrök látókörébe került, majd a hónapokig tartó, minden részletre kiterjedő nyomozás során a rendőrök elegendő bizonyítékot szereztek ahhoz, hogy az ügyészségnél kezdeményezzék a két gyanúsított letartóztatását.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »