Egy volt szakiskola-igazgatót jelöl Szilágy megye prefektusának a megyei RMDSZ

Egy volt szakiskola-igazgatót jelöl Szilágy megye prefektusának a megyei RMDSZ

Az RMDSZ Szilágy Megyei Szervezet Állandó Tanácsa, 2021 február 9-i ülésének egyöntetű döntése alapján, 𝗗𝗮𝗿𝗶 𝗧𝗮𝗺𝗮́𝘀, Szilágy megyei főtanfelügyelő-helyettest jelöli Szilágy megye prefektusi tisztségére.

Hírdetés

Azt írják, Dari nagy tapasztalattal rendelkezik a közigazgatás terén, ötödik megyei tanácsosi mandátumát tölti be, jelenleg az 𝘖𝘬𝘵𝘢𝘵𝘢́𝘴𝘶̈𝘨𝘺𝘪, 𝘦𝘨𝘦́𝘴𝘻𝘴𝘦́𝘨𝘶̈𝘨𝘺, 𝘴𝘻𝘰𝘤𝘪𝘢́𝘭𝘪𝘴, 𝘬𝘶𝘭𝘵𝘶𝘳𝘢́𝘭𝘪𝘴, 𝘴𝘱𝘰𝘳𝘵𝘶̈𝘨𝘺𝘪 𝘦́𝘴 𝘪𝘧𝘫𝘶́𝘴𝘢́𝘨𝘦́𝘳𝘵 𝘧𝘦𝘭𝘦𝘭𝘰̋𝘴 𝘣𝘪𝘻𝘰𝘵𝘵𝘴𝘢́𝘨 elnökeként; a Sarmasági 1. Számú Szakképző Líceum volt igazgatója és igazgatóhelyettese. Tagja számos szakmai és kulturális egyesületnek, amelyek révén több szempontból is hozzájárult a helyi közösségek tevékenységének megszervezéséhez.

„Figyelembe véve Dari Tamás gazdag, szakmai életrajzát, meggyőződésünk, hogy a megye kormányzati megbízottjaként képes lesz felelősségteljesen és pragmatikusan eleget tenni valamennyi, az alkotmányban és az erre a területre vonatkozó törvényekben előírt kötelezettségének, szolgálva ezzel Szilágy megye összlakosságát”- írják. (közlemény)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »