Vitézy Dávid leadta a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat

Vitézy Dávid leadta a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat

Azt ígérte, hogy a választásig hátralévő 38 napban még nagyobb erőkkel dolgoznak tovább, mint eddig.

Péntek reggel Vitézy Dávid leadta a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat a választási irodánál.

„Rengetegen jöttetek a pultokhoz, a szükséges mennyiség közel kétszerese is meglett, köszönöm mindenkinek a támogatást és külön az önkéntesek kitartó munkáját az elmúlt két hétben” – írta Vitézy Dávid a Facebook-oldalán.

Hozzátette: „sok száz lelkes önkéntes támogatóm munkája nélkül nem sikerült volna, hisz minket nem az országos pártok hálózata támogatott, ahogy a többi jelöltet”.

Hírdetés

Vitézy Dávid felhívta a figyelmet arra, hogy 38 nap van hátra a június 9-i választásig, ezért még nagyobb erőkkel dolgoznak tovább, mint eddig.

A bejegyzése szerint számos fórum, beszélgetés, utcai találkozás van még tervben, Budapest minden szegletébe elmegy találkozni a választókkal Sashalomtól Csepelig, Békásmegyertől Rákoskeresztúrig.

„Június 9-én arról döntünk, hogy továbbra is a Fidesz és a DK által életben tartott, országos pártpolitikai csatatérként működjön a főváros, vagy végre Budapest valódi fejlesztésén dolgozó vezetése legyen a városunknak” – fogalmazott Vitézy Dávid, hangsúlyozva, a szavazás tétje az, hogy létrejöjjön-e a BKK-rendészet, megújuljon-e a Rákóczi út, épüljenek-e megfizethető bérlakások a rozsdaövezetekben, végre jusson-e figyelem a külső kerületek kiemelt közlekedési csomópontjainak rendbe tételére és a közösségi közlekedés fejlesztésére.

„Ne felejtsd, nemcsak főpolgármester-jelöltként, de listán is kérem június 9-én támogatásod ahhoz, hogy a 101 pontos programom megvalósításához minél nagyobb felhatalmazásunk legyen a következő Fővárosi Közgyűlésben!” – szólított fel Vitézy Dávid.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »