Egy 17 éves diák fegyvert rántott az osztálytársaira Nagyszombatban

Egy 17 éves diák fegyvert rántott az osztálytársaira Nagyszombatban

A nagyszombati rendőrök péntek délelőtt az egyik középiskola 17 éves diákja ellen avatkoztak be, aki óra közben előkapta egy golyós pisztolyt utánzatát, és a tanár, valamint a többi diáktársa előtt manipulálni kezdett vele, ami aggodalmat keltett bennük. A kihívott rendőrjárőr korlátozta a diák személyi szabadságát és lefoglalta a műanyagból készült fegyverutánzatot.

„A rendőrség jelenleg előzetes intézkedést folytat és garázdaság elkövetésének gyanúja miatt nyomoz az ügyben, a további intézkedések megtétele után a jogi minősítés megváltoztatása sem kizárt“ – tájékoztatott az eseményről a nagyszombati rendőrség.

Annak ellenére, hogy ebben az esetben egy olyan iskoláról volt szó, amely kedden nem kapott fenyegető levelet, a rendőrség csütörtökön a kora reggeli órákban biztonsági intézkedéseket hajtott végre az iskola előtt.

Hírdetés

A rendőrség ugyanakkor emlékeztet arra, hogy az intézkedések célja az volt, hogy megakadályozzák az illetéktelen személyek bejutását az iskola területére, nem pedig a tanulók és az iskola dolgozóinak ellenőrzése.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »