Diáklányt molesztált egy gyagyás

Diáklányt molesztált egy gyagyás

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 46 éves salgótarjáni férfival szemben, aki 2021 novemberében, Salgótarján belvárosában molesztált egy diáklányt.

Hírdetés

A férfi 2021. november 24-én, délelőtt, Salgótarján belvárosában meglátott, majd követett egy diáklányokból álló csoportot, akik az oktatási intézményük felé tartottak. Amikor utolérte a csoport végén haladó 16 éves lányt, a kabátját hátulról felemelte, és a sértettet a fenekénél fogdosta és simogatta.

A szeméremsértő magatartás hatására a sértett felsikoltott, majd a férfi kezét magától ellökte, és társaival együtt a közelükben tartózkodó pedagógushoz futott, akinek sikerült elzavarnia a molesztálót.

A férfival szemben a Salgótarjáni Járási Ügyészség emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat, felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozva.

Mivel a vádlottat mentális állapota enyhe fokban korlátozta abban, hogy cselekménye társadalomra veszélyes következményeit felismerje, az ügy tárgyaláson kívül nem bírálható el, a bírósági eljárást a Salgótarjáni Járásbíróságnak az általános szabályok szerint le kell folytatnia.

(Fotó: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »