Dárdai Pál újra a Hertha vezetőedzője lesz, hétfőn már munkába is áll!

Sajtóhírek szerint ismét Dárdai Pál lesz a Hertha labdarúgócsapatának vezetőedzője – szúrta ki a Sky Infos értesülését a Bors, annak nyomán a Magyar Nemzet.

A kieséstől menekülő Hertha BSC vasárnap megvált Sandro Schwarz vezetőedzőtől – írja a Sky Infos. A lap értesülései szerint Dárdai Pál veszi át a helyét, ő mentheti meg a berlini csapatot attól, hogy az első osztályból a másodikba zuhanjon vissza. A magyar szakember a szezon végéig szóló szerződést ír alá. A Sky szerint az utolsó részleteket még tisztázzák, Dárdai 2015 és 2021 után harmadszor veszi át az edzői posztot, és hétfőn vezeti először az edzéseket.

– Most hazamegyünk, elemezzük a történteket, és mindenkivel elbeszélgetünk. Minden követ megmozgatunk – mondta a Hertha sportigazgatója, Benjamin Weber a DAZN-nek az FC Schalke elleni 5-2-es vereséget követően. A Hertha ezzel a kudarccal a tabella utolsó helyére csúszott.

Hírdetés

A német sajtó biztosra veszi Dárdai Pál visszatérését a Hertha kispadjára.

Dárdai Pál lehet a megmentő

A Bors cikkében emlékeztet rá, hogy Sandro Schwarz tavaly nyáron vette át a Herthát, 16 vereség mellett mindössze öt győzelmet aratott és hét döntetlent ért el a berlini csapattal az eddigi 28 forduló során. A Herthát két pont választja el az osztályozó helytől, és négy a bennmaradást jelentő pozíciótól. Dárdai Pálnak hat mérkőzése marad arra, hogy sikerre vezesse a csapatot.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »