Csak néhány percig élt az albánok "fenyegetése"

Csak néhány percig élt az albánok "fenyegetése"

Akadt már néhány csúnya szurkolói affér a németországi Európa-bajnokságon – s még előtte vagyunk a vasár esti angol–szerb-meccsnek – ezért is figyeli az ember derüvel és örömmel, ha szellemességet, jópofaságot lát két tábor találkozásakor.

Dortmundban az olasz–albán-mérkőzés előtt a balkáni ország szurkolói úgy gondolták, „megfenyegetik” olasz riválisaikat. Különleges módon: spegettit törtek össze az olaszok előtt, azt mutatva, a válogatottjuk is így roppantja majd szét a Squadra Azzurra védelmét.

A „fenyegetés” az első percben életet nyert, Nedim Bajrami a 23. másodpercben gólt lőtt egy balul sikerült olasz bedobás után, s ezzel rögtön beírta a nevét a rfekordok könyvébe, ennél gyorsan még nem szereztek gólt Eb-mérkőzésen.

A 11. percig minden jól alakult, akkor Bastoni kiegyenlített, később Barella megszerezte az olaszok második gólját. Nem a spagetti, az albán kifli roppant össze.

Hírdetés

JAJAJA, un grupo de hinchas de Albania, rompiendo SPAGHETTIS (!) en la cara de los de Italia, en la previa al cruce en la Euro.

Otro nivel de provocación… ????? pic.twitter.com/ma7MA6InWv

— Ataque Futbolero (@AtaqueFutbolero) June 15, 2024


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »