Bűnügyi őrizetben a kegyetlen férfi

Bűnügyi őrizetben a kegyetlen férfi

Kirabolta, bántalmazta, és koldulásra kényszerítette társait egy férfi. A szegedi nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Hírdetés

A megalapozott gyanú szerint a fedél nélküli gyanúsított élettársi kapcsolatot létesített egy nővel. Maguk mellé vettek egy férfit is, akivel egy város melletti kiserdőben, faházban laktak. A gyanúsított a nőt és a férfit is rendszeresen bántalmazta, valamint arra kényszerítette, hogy a nagyobb áruházak környékén kolduljanak, az így szerzett pénzt pedig átadják neki.

A férfi élettársát egy acél huzallal is megkínozta, amivel előtte egy őzet ejtett el. A rendkívül kegyetlen férfi a fedél nélküli társától erőszakkal és fenyegetéssel pénzt, valamint mobiltelefont is rabolt.

A szegedi nyomozók 2024. január 30-án elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekmények elkövetését részben elismerte. Rablás bűntette, személyi szabadság megsértése bűntette, állatkínzás vétsége, testi sértés bűntette, kapcsolati erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás ellene.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »