Bio és vegán termékekkel bővült az ingyenes Tudatos Vásárló mobil applikáció

Bio és vegán termékekkel bővült az ingyenes Tudatos Vásárló mobil applikáció

Több mint 300 termékkel bővült a Tudatos Vásárló mobil alkalmazás. Így bio élelmiszereket és vegán élelmiszereket is ellenőrizhetünk a minősített környezetbarát termékek, fenntartható tisztítószerek, etikus élelmiszerek és pálmaolajmentes termékek mellett. Egy ingyenes hazai mobil alkalmazás, amellyel célzottan kereshetünk az igazoltan környezetkímélőbb, egészségesebb és etikus termékekre a leveskockáktól a teákon át a mosogató tablettákig.

A fenntartható életmódot támogató applikáció abban segíti a fogyasztókat, hogy felismerjék a tisztítószerek egészségre és környezetre gyakorolt hatásait, hogy könnyen felmérjék, melyik termék milyen vegyszereket tartalmaz, de szűrhetünk pálmaolajmentes, Fairtrade, vegán és bio termékekre is.

Milyen keresési szermpontokat választhatsz az applikcióban?

Bio élelmiszerek

Vegán élelmiszerek

Minősített környezetbarát termékek

Etikus élelmiszerek – méltányos kereskedelmi (fairtrade), pálmaolajmentes termékek, 

Fenntartható tisztítószerek

Hírdetés

Milyen termékek kerültek be frissen?

Rágcsálnivalók, sós és édes kekszek, snackek, szószok, alapporok és leveskockák, italok, félkész ételek, cukor, liszt, rizs, fűszerek, lekvárok, méz, tea, kávé, kakópor.

Innen töltheted le a Tudatos Vásárló mobil alkalmazást:

        

Nem mindegy, mit eszel!

Élelmezésünk, élelem beszerzési rendszerünk óriási hatást gyakorol az éghajlatváltozásra, konzerválja a szegénységet, fokozza a természeti környezet pusztulását. Az éghajlatváltozás és globális kizsákmányolás az EU polgárainak a jövővel kapcsolatos aggodalmai között az első helyen áll. Az EU polgáraiként, magánszemélyként a mi felelősségünk is szerepet vállalni a világ előtt álló kihívások megoldásában.

Kövesd a #GoEAThical és az #OurFoodOurFuture hashtaget a Facebookon és az Instagrammon, oszd meg a kampányt másokkal is.

Ne tápláld tovább a kizsákmányolást! A pénzed szavazat!Képek forrása: canva.com

Ez a tartalom az Európai Unió #GoEAThical – OurFood.OurFuture projektje finanszírozásában készült.

Ez a poszt Bio és vegán termékekkel bővült az ingyenes Tudatos Vásárló mobil applikáció először itt jelent meg: Tudatos Vásárlók.


Forrás:tudatosvasarlo.hu
Tovább a cikkre »