Bencze Süli menesztéséről: kiváló szakembert rakott ki a Fidesz, hogy a gazembereknek teret adjon

Bencze Süli menesztéséről: kiváló szakembert rakott ki a Fidesz, hogy a gazembereknek teret adjon

„Szakemberek helyett gazemberek fogják irányítani Paks2 építését. A Fidesz a szemünk előtt kapcsolja a pénzszivattyút a legmagasabb fokozatba, hogy a nyilvánvaló vég előtt még minden forintot kiszedhessenek a projektből” – reagált Bencze János, a Jobbik országgyűlési képviselője Facebook-oldalán Süli János paksi atomerőmű bővítésért felelős államtitkár távozására.

Az ellenzéki politikus szerint

„Pak2 építését eddig is hátráltatta a fideszes korrupció, hiszen amíg tervezik és épül, addig lehet lopni. A készből még egy ilyen profi csapatnak is nehezebb.”

Bencze úgy látja,

Hírdetés

egy kiváló szakembert rakott ki a Fidesz, hogy a gazembereknek és a korrupciónak teret adjon.

Nem ez az első példa, ahol egyértelműen látszik, hogy a szakemberek útban vannak nekik, mivel nem a pártpropagandának megfelelően működnek – tette hozzá.

Paks2 az ország energiabiztonságának és Tolna megye jövőjének a kulcsa! Ha körbe nézünk, látjuk a fideszes korrupciót a közutakon, ahol sok pénzért, silány minőség készül, ami ettől tönkremegy és döcög

– fogalmazott.

A jobbikos országgyűlési képviselő posztja végül figyelmeztetett: „egy így felépített atomerőmű azonban nem döcögni fog…”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »