Az egyik szlovákiai üzletlánc visszahívja a forgalomból a csirkehúst

Az egyik szlovákiai üzletlánc visszahívja a forgalomból a csirkehúst

A METRO Cash & Carry SR s.r.o. áruházlánc visszavonja fora forgalomból az EU Poultry beszállítótól származó csirkehúst. A METRO jelentése szerint a termékben az antibiotikum (doxiciklin) határértékének túllépését mutatták ki.

„Ha megvásárolta az említett terméket, és még mindig a rendelkezésére áll, kérjük, ne fogyasszon belőle” – mondta Petra Bártová, a METRO minőségügyi osztályvezetője. A vásárlók a terméket 2024.01.19. és 2024.07.01. között vásárolhatták meg.

„A termékeket bármely METRO Cash & Carry SR nagykereskedelmi központban vissza lehet vinni. Egyúttal arra szeretnénk kérni Önöket, hogy tájékoztassák partnereiket vagy vásárlóikat, és vigyék vissza a termékeket” – tette hozzá Bártová.

Hírdetés

A visszavitt termékekért a vásárlóknak az adásvételi bizonylat alapján visszaadják a pénzt. A visszaküldés 2024.07.31-ig lehetséges.

„Amennyiben bármilyen okból nem tudja bemutatni az adásvételi bizonylatot, a termék visszajuttatásának felgyorsítása érdekében kérje meg az ügyfélfogadás munkatársait, hogy kivételesen állítsanak ki bizonylat másodlatot. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért, és bízunk benne, hogy együttműködésünk továbbra is mindkét fél elégedettségét fogja szolgálni” – mondta Bártová.

SITA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »