A Vásárhelyi Forgatag oltáskampányt szervez, hogy senki ne maradjon le a rendezvényrõl

A Vásárhelyi Forgatag oltáskampányt szervez, hogy senki ne maradjon le a rendezvényrõl

Augusztus 5. és 7. között oltáskampányt szervez a Vásárhelyi Forgatag. Mint közleményükben írják, szeretnék mindenkinek megadni az összes Forgatag-programon való részvétel lehetőségét, így a Közegészségügyi Igazgaztóság engedélyével megszervezik az akciót.

Hírdetés

„A jelenleg érvényben levő kormányrendelet megköveteli, hogy egy bizonyos létszám fölött oltási igazolványt, negatív PCR-tesztet, antigén-tesztet vagy felgyógyulási igazolást mutassanak fel a résztvevők. A hatosági szabályozásoknak eleget téve a Vásárhelyi Forgatag keretében is lesznek olyan programok (nem minden program), ahol ezekre szükség lesz” – írják.

Augusztus 5-6-7-én (csütörtök, péntek és szombat) Marosvásárhelyen, a Színház téren levő szökőkút mögött állítják fel a mobil oltópontot, ahol minden 18 évet betöltött, de még be nem oltott személy igényelheti a SARS-CoV-2 elleni Johnson & Johnson vakcinát. Ezt a védőoltást egyszer kell felvenni, nem szükséges második oltás.

Az oltópont mindhárom nap 15 és 19 óra között fogadja majd a vakcinára jelentkezőket, előzetes regisztráció nem szükséges. Mindössze személyazonossági igazolvány és maszk legyen mindazoknál, akik igényelnék a vakcinát. (közlemény)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »