A Nézz az ég felé lett az évszázad magyar slágere

A Nézz az ég felé lett az évszázad magyar slágere

Charlie szerelmes balladáját választották a Csináljuk a fesztivált! győztes slágerévé a showműsor január 27-i döntőjében. A Freddie előadásában versenyző szerzemény a zsűrit és a közönséget harmadjára is lenyűgözte.

Legizgalmasabb fordulójához érkezett szombaton este a közmédia nézettségi rekordokat döntő, nagyszabású zenés showműsora. A Csináljuk a fesztivált! döntőjében utoljára vitte színpadra versenydalát a 10 finalista: a Kell még egy szó Szabó Előddel, a Csókkirály Szabó Mátéval, az Origo Oláh Gergővel, az Európa Oláh Ibolyával, a Nézz az ég felé Freddie-vel, az Ezt egy életen át kell játszani Dolhai Attilával, a Maradj velem Király Viktorral, az Elmegyek Kökény Attilával, a Szerelem, miért múlsz? Orsovai Renivel, az Ő még csak most tizennégy Takáts Tamással vetélkedett az évszázad magyar slágere címért.

A műsor záróadása két extraprodukciót is tartogatott a versenydalok mellett. Az este a Wonderland Show Company kortárs elemekből álló táncelőadásával kezdődött: egy múzeumi tárlat titkos életébe tekinthettek be a nézők, a koreográfiában megelevenedtek a szobrok, és táncra perdült még a teremőr is. A szavazatok összesítése előtt színpadra lépett Agárdi Szilvia az előző évad győztes dalával, Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni című slágerével. Az énekes elmondta, a műsorban való szereplése sokat mozdított előre karrierjén, ezért nagyon hálás, hogy részese lehetett a show-nak. Hozzátette, a Csináljuk a fesztivált!-nak köszönhetően Kovács Katival bizalmas viszonya lett, máig jó barátságot ápolnak.

Hírdetés

A SzerencseSzombat műsorvezetőjeként is ismert előadó hangsúlyozta, gyerekkora óta nagy rajongója Charlie-nak, és reméli, ha látta a produkciót, a dalhoz méltónak találta előadásmódját.

A Csináljuk a fesztivált! valamennyi adása újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán, és cikkek, videós tartalmak és kulisszatitkok várják a látogatókat.

(MTVA/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »