„A napszemüvege női” – ezen a szinten próbált visszavágni Magyar Péternek a kormánypárt új szóvivője

„A napszemüvege női” – ezen a szinten próbált visszavágni Magyar Péternek a kormánypárt új szóvivője

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP frissen kinevezett kommunikációs igazgatója egy bejegyzésében többek között arról beszélt, hogy a Fidesz a világ egyik legsikeresebb politikai formációja, és éppen támadás alatt van, amit a normális emberekkel ellentétben a politikusok jobban fogadnak.

A bejegyzésre Magyar Péter a következőképpen reagált:

Tomi, azért azt jó hallani, hogy kimondod magatokról, hogy nem vagytok normális emberek. Kommunikációs géniusz vagy. Legalább ilyen jó államtitkár is voltál. Csak így tovább!

Menczer sem volt rest, és válaszolt Magyar kommentjére, akit Márki-Zay Péter utódjának tart. Méghozzá ilyen színvonalon:

Igaza van, ön előttem jár. Én például soha nem venném fel titokban a feleségemet, mondván, ezzel »megvédem« őt…Igaz, nadrágszíjjal és övcsattal sem »védeném« soha. Ön valóban előttem jár. A kényszeres kommentelése szórakoztat, derék példaképe, Márki-Zay Péter jut eszembe. Deák Danit még nem hívogatja? MZP azt is csinálta. Szerintem Dani várja a hívását. Ui.: Szép a napszemüvege. Amikor abban nyilatkozik, az különösen államférfis. Jól látszik a nárcisztikus önimádat, mindenki lenézése. Ja, egy apróság: a napszemüvege női.

Hírdetés

Menczer annyira büszke a válaszára, hogy bejegyzésben is kitette:

(Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »