A kis Dorina a Borsóházból üdvözöl minden olvasót és támogatót

A kis Dorina a Borsóházból üdvözöl minden olvasót és támogatót

A kis Dorina a Borsóházból üdvözöl minden olvasót és támogatót Száz Ildikó2022. 12. 14., sze – 15:00 Érsekújvár |

Az érsekújvári kis Dorina ismét egyhetes magyarországi gyógykezelésre mehetett a solymári Borsóház gyógyközpontjába. Üdvözletet kaptunk Melindától, a kislány édesanyjától, aki háláját és köszönetét fejezte ki lapunk minden egyes támogatójának. Olvasóink önzetlen segítsége nélkül nem vehetnének részt a gyógykezelésen.

A nyitott szájpadlással, súlyos látásproblémákkal, fejletlen tüdővel született kislányt, aki légzésgondokkal, mozgásproblémákkal is küzd, egyedül neveli az édesanyja egy bérelt lakásban. Mínusz tíz dioptriás szemüvegén át a kis Dorina mégis nyitottan, érzékenyen tekint a világra, amelyet mi is teljesebbé és élvezhetőbbé tehetünk számára. Rendkívül fontos dologban segítettek az olvasóink. A kislány még idejében eljuthatott a szakemberekhez, és az olvasóinktól kapott támogatásnak köszönhetően már második alkalommal vehet részt a Borsóház gyógykezelésén. A két kezelés közti időszakban édesanyja segítségével már az óvodás gyerekek foglalkozásaira is ellátogatott.

Hírdetés

„Mérhetetlenül hálás vagyok mindenkinek, aki támogatta, támogatja kislányom fejlesztését, ami már az első gyógykezelés során hatékonynak bizonyult. Önerőből nem tudnánk fizetni a gyógykezeléssel járó kiadásokat!”

– hangsúlyozta Melinda, a kis Dorina édesanyja, akinek minden idejét kitölti a gyermek gondozása. A Borsóházban speciális eszközökkel és módszerekkel végzett rehabilitációs és fejlesztő tréningeket tartanak a kislánynak. Napi több órás rendkívül intenzív tréningeken vesz részt Dorina, számos kiegészítő terápiákkal. Akaratereje és kitartása csodálatos. 

A kislány gyógyulását eddig magánszemélyek, önkormányzati képviselők, szervezetek támogatták és napilapunk olvasói, munkatársai is bekapcsolódtak a gyűjtésbe. Az adományozók nevét a transzparens számlán megtekinthetik az olvasók, és lehetőségeikhez mérten támogathatják a kislány további fejlesztését.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »