A címvédővel találkozik a rekordgyőztes (Labdarúgás)

A címvédővel találkozik a rekordgyőztes (Labdarúgás)

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni központjában pénteken elkészítették a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és a Konferencia Liga negyeddöntőjének párosításait. A legjobb nyolc között a rekordgyőztes Real Madrid a címvédő Manchester City ellen játszik, míg az Arsenal ellenfele a Bayern München lesz.

A sorsoláson az is eldőlt, hogy továbbjutás esetén az elődöntőben a Real Madrid vagy a Manchester City az Arsenal–Bayern München párharc győztesével találkozik, míg a másik ágon az Atlético Madrid, Borussia Dortmund, Barcelona, Paris Saint-Germain négyesből kerül majd ki a finalista. A negyeddöntőket április 9-én és 10-én, illetve 16-án és 17-én, az elődöntőket április 30-án és május 1-jén, valamint május 7-én és 8-án rendezik.

Hírdetés

Szoboszlai Dominik együttese, a Liverpool az Atalanta csapatával találkozik az Európa-liga negyeddöntőjében. Ha az angol gárda bejut az elődöntőbe, a Benfica vagy az Olympique Marseille lesz az ellenfele. Az AC Milan olasz házirangadót vív majd az AS Roma alakulatával, míg az idényben veretlen Bayer Leverkusen a Konferencia-liga tavalyi győztese, a West Ham United ellen csatázik. A negyeddöntőket április 11-én és 18-án, az elődöntőket május 2-án és 9-én rendezik.

A Konferencia Liga negyeddöntőjében a PAOK a belga Club Brugge csapatával találkozik, míg az Olimpiakosz a török Fenerbahce ellen játszik. A Fiorentina a cseh Viktoria Plzen együttesével csatázik az elődöntőbe jutásért, valamint az Aston Villa ellenfele a Lille lesz. A negyeddöntőket április 11-én és 18-án, az elődöntőket május 2-án és 9-én rendezik.

A negyeddöntők párosításai: * Bajnokok Ligája: Arsenal–Bayern München, Atlético Madrid–Borussia Dortmund, Real Madrid–Manchester City, Paris Saint-Germain–FC Barcelona * Európa-liga: AC Milan–AS Roma, Liverpool FC–Atalanta, Bayer Leverkusen–West Ham United, Benfica–Olympique Marseille * Konferencia Liga: Club Brugge–PAOK, Olimpiakosz–Fenerbahce, Aston Villa–Lille, Viktoria Plzen–Fiorentina.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »