Díjmentes szolgáltatást biztosít az árvíz miatt a 4iG

Díjmentes szolgáltatást biztosít az árvíz miatt a 4iG

Az elmúlt évtized egyik legnagyobb árvízére készül Magyarország. A 4iG Csoport felelős vállalatként fontosnak tartja, hogy azonnali és valós segítséget nyújtson szükség esetén, a kialakult vészhelyzetben pedig kiemelten fontos a kapcsolattartás megkönnyítése – olvasható a társaság sajtóközleményében.

A 4iG Csoport tagvállalata, a Vodafone Magyarország 3 napig díjmentes 5 GB mobilinternetet biztosít lakossági mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelei számára, amelyet a szolgáltató lakossági mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelei szeptember 23. délig tudnak aktiválni a 1270-es telefonszámra küldött SOS5GB SMS-kóddal. A díjmentes mobilnetet a Vodafone Magyarország belföldi hálózatán és EU-n belül is felhasználhatják a szolgáltató ügyfelei.

Hírdetés

A szolgáltató a feltöltőkártyás ügyfelei számára is igyekszik segítséget nyújtani korlátlan, díjmentes beszélgetés biztosításával. Az ügyfelek szeptember 23. déligig szintén a 1270-es telefonszámra küldött SOSHIVAS SMS-kóddal tudják aktiválni a díjmentes hívás lehetőségét magyar normál díjas számokra. Az SMS-kód elküldését követően a díjmentes korlátlan beszélgetés vagy a keretbe foglalt 5 GB mobilinternet automatikusan aktiválódik az ügyfelek számára, további teendőjük nincs. Az ügyfelek mindkét lehetőséget újra aktiválhatják 3 nap leteltével, amennyiben erre szeptember 23. 12 órát megelőzően kerül sor.

A 4iG Csoport mindezek mellett helyszíni segítséget is nyújt az árvízzel sújtott területeken. A Vodafone Magyarország, a DIGI és az Invitech önkéntesei az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársaival közösen segítenek az árvízkárok megelőzésben, többek között a Duna menti kistelepüléseken.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »