Magyarországra bevándorolni nem emberi jog. Semmiképpen sem. Ez a mi földünk. Ez egy nemzet, egy közösség, egy család, saját történelemmel, nyelvvel és hagyományokkal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Tucker Carlsonnak, a Fox News riporterének adott exkluzív interjúban, melynek hatására ezerszám jelentek meg a magyar miniszterelnököt és Magyarországot éltető hozzászólások a kommentszekcióban, a Facebookon és a YouTube-on.

Tucker Carlson Facebook-oldalán osztotta meg a magyar miniszterelnökkel készített interjút, amely alatt a kommentszekciót elárasztották az Orbán Viktort éltető hozzászólások, köztük az egyik legnépszerűbb kommentben azt írták: „Imádkoznunk kell ezért az emberért! Isten ereje és védelme legyen vele, hogy folytathassa meggyőződését!”

Hírdetés

Egy másik kommentelő pedig az interjút és a magyar népet dicsérte: Jó interjú. Remélem, hogy több háttérinformációt kapunk Magyarországról, mert nagyon kevesen tudnak valós tényeket a nemzetről, és különösen a népéről és történelméről. Ez már egy kezdet!

Egy igen népszerű hozzászólásban pedig a kommentelő Orbán Viktort kívánná saját nemzete élére – ahogy fogalmazott –, „bárcsak Orbán lenne az elnökünk. A józan eszű vezetők manapság olyan ritkák.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »