15 éves kamasz vezette le anyja szülését Ukrajnában

15 éves kamasz vezette le anyja szülését Ukrajnában

A tinédzser elmondta, hogy minden olyan gyorsan történt, még megijedni sem volt ideje.

Ukrajnában, Luckban egy 15 éves fiú fogadta édesanyjától a szülést. A nő közvetlenül az autóban szült, mivel nem sikerült eljutniuk a falujuktól 60 kilométerre lévő szülészetre. Az extrém esetről a TSN.ua adott hírt.

A kis Zahar a hatodik gyermek a családban. Krisztina mindegyik gyermekét természetes úton szülte, de ekkora rohanásuk még nem volt. A nő felidézi, hogyan száguldoztak a 60 kilométerre lévő kórház felé vezető úton. Siettek, a férfi a nő kiabálása miatt a KRESZ-t is megszegte.

Hírdetés

Krisztinának közvetlenül a kórház előtt indult be a szülés. S miközben a férfi orvosokat keresve futkározott, tizenöt éves fia fogadta a szülést. A tinédzser azt mondja, hogy megpróbált gyorsan megtenni mindent, amit az anyja kért. Azt mondta, nem volt ideje megijedni, mert minden nagyon gyorsan történt.

A férj a narancsos forradalom idején Kijevben ismerkedett meg feleségével. Ott házasodtak össze. A férfi a keleti háború veteránja. Azt mondja, ott tanult meg gyorsan dönteni és nem félni.

„Sok vért láttam, és a saját ujjaimat is visszavarrtam, amikor leszakadtak. Nem féltem, hanem aggódtam, hogy a gyerek egészséges legyen és ne történjen semmi baj a feleségemmel”– mondja a férfi.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »