Keresünk kicsi lány! – Megható posztot tett ki a rendőrség a verőcei hajóbaleset egyetlen eltűntjéről

Keresünk kicsi lány! – Megható posztot tett ki a rendőrség a verőcei hajóbaleset egyetlen eltűntjéről

Egy 18 éves lány a hajótragédia utolsó áldozata, akit még keresnek.

Szigetújfalu közelében találták meg vasárnap a Verőcénél múlt szombaton történt hajóbaleset hatodik áldozatának, Olivérnek a holttestét – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság még vasárnap délután.

Hétfőn a Budapesti Rendőrfő-kapitányság a Facebookon egy bejegyzést tett közzé az utolsó, még eltűntként nyilvántartott utasról: azt írják, nem adják fel a kutatást, haza fogják vinni a fiatal lányt.

Hírdetés

„Keressük a 18 éves Balogh Daniellát, aki nyolcadmagával azon a kis hajón ült, ami egy szállodahajóval ütközött Verőcénél” – áll a bejegyzésben. A lányról egy képet is mellékeltek a bejegyzésben. Ő a tragédia utolsó áldozata, akit még keresnek.

A múlt szombat éjjel a Dunán Verőcénél egy kishajó ütközött egy szállodahajóval. A kishajón nyolc ember tartózkodott: egynek sikerült sérülten partra jutnia, nem sokkal később megtalálták egy férfi holttestét Verőcétől délre a Duna-parton, majd egy női holttestet a Megyeri hídnál. Szerdán bukkantak rá a harmadik áldozat, egy 19 éves fiatalember holttestére Vác és Sződliget között, csütörtökön pedig Sződligetnél egy 28 éves fiatal nő holttestét találták meg. Az ötödik áldozat, egy 39 éves férfi holttestét Gödnél, a Duna bal partján találta meg az Országos Katasztrófavédelem hajós kutatóegysége pénteken.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »