Marad a padon Heine

Marad a padon Heine

A 44 esztendős dán szakember az egy szezonon belül megszerzett bajnoki aranyéremmel és kupagyőzelemmel beírta magát a szakosztály történelemkönyvébe.

Allan Heine marad a magyar bajnok és kupagyőztes FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának vezetőedzője. A zöld-fehér klub honlapjának beszámolója felidézte: a 44 esztendős dán szakember nyáron másodedzőként érkezett az egyesülethez, október elejétől pedig vezetőedzőként dolgozik.

Hírdetés

A tájékoztatás kiemelte, legemlékezetesebb mérkőzéseinek egyike a Győr elleni hatgólos hazai siker volt, amely megalapozta a későbbi bajnoki címet, illetve rendkívül nehéz helyzetből vezette az együttest a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába. Itt a nyolc közé jutásért a francia Brest ellen összejött a bravúr, majd a végső győzelemre is esélyes dán Esbjerg ellen sem hiányzott sok az újabb négyes döntőhöz.

A szakember az egy szezonon belül megszerzett bajnoki aranyéremmel és kupagyőzelemmel így is beírta magát a szakosztály történelemkönyvébe, ugyanis legutóbb 27 évvel ezelőtt volt példa hasonló duplázásra.

„Nagyon boldog vagyok, hogy folytathatom a munkát ennél az óriási klubnál, különösen ilyen fantasztikus idény után” – emelte ki Heine. „A mostani évadban is az volt a célom, hogy minden nap picit jobbá váljunk, ezt szeretném elérni a következőben is. Nagyon jó játékosok csatlakoznak hozzánk, még erősebbek leszünk, és edzőként nekem is jóval több variációs lehetőségem lesz: különösen nehéz ellenfelei leszünk majd a riválisainknak. A cél egyértelmű: minden meccset meg szeretnénk nyerni” – fejtette ki.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »