10 milliót csalt ki ügyfelétől a „mágus”: börtönbüntetésre ítélték az egyre lejjebb csúszó Frabatót

10 milliót csalt ki ügyfelétől a „mágus”: börtönbüntetésre ítélték az egyre lejjebb csúszó Frabatót

Több mint egy évtizede kezdődött annak a hölgyek a kálváriája, aki állítása szerint jóhiszeműen és naivan bízta rá a pénzét Fischl Andrásra, ismertebb nevén Frabatóra, a magát „mestermágusnak” tituláló férfira.

Hírdetés

Fischl azt ígérte a nőnek, hogy tízmillió forintját „megpörgeti”, és rövid időn belül többet kap vissza. Az ajánlat szinte meseszerű volt, ám a valóság ennél sokkal rútabb: a rászedett hölgy sosem kapta vissza a pénzét, Frabato úgy „megpörgette”, hogy levegővé változott. A károsult feljelentette a férfit, akit első-, majd másodfokon is elmarasztalt a büntetőbíróság. A „mágust” csalás miatt egy év – két év és hat hónapra felfüggesztett – börtönre, valamint 300 ezer forintos pénzbüntetésre ítélték.

„Tudtommal semmi nincs a nevén. A tárgyaláson azt vallotta, 107 ezer forint a havi bevétele, a cége és az irodaként szolgáló ingatlan sem az ő nevén van, bár úgy tudom, az I. kerületben lakik egy csodás lakásban, mutogatta az újságban, meg azt is, hogy drága motorral furikázik” – nyilatkozta szomorúan a becsapott nő.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »