Toroczkai új mozgalma levadászná a fasisztázó hozzászólásokat

Toroczkai új mozgalma levadászná a fasisztázó hozzászólásokat

A Szegedi Ítélőtábla jogerősen elítélte Toroczkai Lászlót mások Facebookon tett hozzászólásai miatt. Az ásotthalmi polgármester megunta, hogy mindig vele írnak jogtörténelmet, hasonlóra ugyanis tudomása szerint eddig még nem volt példa.

Kiderült, hogy Mayer Aranka egy szocialista kerületi lapban írt egy cikket, amelyben szokás szerint lenácizta a politikust, nem mellesleg azt írta, hogy a mezőőrei agyonlőttek egy ártatlan embert. Ezek cikk miatt Toroczkai beperelte az újságírónőt, mert az ügy olyannyira nem történt meg, hogy az ásotthalmi mezőőrség az írás publikálásakor nem is létezett.

Ez 350 ezer forintjába fájt Mayer Arankának.

Erre az újságírónő bosszúból visszaperelte Toroczkait, mert az esetről beszámoló Facebook-poszthoz a hozzászólók csúnyákat írtak róla. A politikus hiába tiltakozott, hogy nem tudja moderálni egy személyben az oldalát, emiatt főállásban nem foglalkoztathat senkit.

Hírdetés

Aranka ötvenezer forint nyereséggel zárt,

Toroczkai ugyanis 400 ezret fizethet a baloldali újságírónőnek. A polgármester a Kúriához megy, de ettől függetlenül fizetni kell. Arankának

„továbbra is lesz pénze előfizetni a Népszabadságra, az ÉS-re, Magyra Narancsra, szólhat a lakásában az ATV.”

– fogalmazott a politikus, aki bejelentett, hogy

„mozgalmat” indít azért, hogy a Toroczkait mocskoló kommenteket gyűjtsék neki össze a követői, ő pedig ígéretet arra, hogy az elkövetőket beperli.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »