Kipenderítette Ákos szűrét a Telekom

Kipenderítette Ákos szűrét a Telekom

Nagyon helyes! Így kell bánni a nőgyűlölőkkel, azokkal, akik korlátozni és skatulyázni mernek, esetleg véleményük van arról, kinek mi a dolga.

No de a lényeg:

„A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztattuk. Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza az együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével.”

Eddig a bla-bla. Most jön a lényeg:

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását.”

– írta az Index a Magyar Telekom sajtóosztálya.

Mivel ez a szép, határozott, karakán kiállás a női nem harcában megihletetett, szerettem volna tudni, hogy a Magyar Telekomnál kinek is kell megköszönni ezt a fantasztikus és bátor lépést.

Nos, nekik:

Kerstin Günther elnök

Hírdetés

Thilo Kusch 
Christopher Mattheisen 
Günter Mossal 
Mosonyi György 
Frank Odzuck 
Dr. Ralph Rentschler

Igen, a nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosító és a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot minden körülmények között fenntartó Magyar Telekom igazgatóságában

egy, azaz egy darab nő ül, igaz, ő rögtön az elnök.

No, az emberi tulajdonságok egyik legvisszataszítóbb formája amúgy a képmutatás.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »