Van kristájod?

Van kristájod?

A kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított budapesti nő vásárlóinak nem a helyesírás volt a legnagyobb hibájuk. Egyiküket körözték, és pechjére éppen akkor állított be díleréhez, amikor a lakást átkutatták a ferencvárosi rendőrök, írják honlapjukon.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2021. november 22-én egy ferencvárosi lakáson ütöttek rajta, ahol információik szerint egy drogterjesztésből élő nő lakott – és evett, tehetjük hozzá a videó láttán.

A lakás átkutatásakor a rendőrök 19,1 gramm kábítószergyanús növényi származékot, közel 200 ezer forintot, valamint a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket foglaltak le.

A 42 éves nő egyik törzsvásárlója épp a kutatás idején érkezett meg napi kábítószeradagjáért. Mivel a férfit körözték, mert nem kezdte meg korábban kiszabott szabadságvesztésének letöltését, őt a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték a rendőrök.

A IX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 42 éves K. Évát kábítószer-kereskedelem bűntett, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. ​


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »