Valahogy Rogán egyetemi vizsga nélkül átengedett kabinetfőnökéhez került a Végrehajtói Kamara értékes ingatlana

Valahogy Rogán egyetemi vizsga nélkül átengedett kabinetfőnökéhez került a Végrehajtói Kamara értékes ingatlana

Tavaly október elején a Rogán Antal propagandaminiszter kabinetfőnöke, Nagy Ádám által alapított Nadan Property Kft. megvásárolta a Végrehajtói Kamara cége, a Városligetház 13 Zrt. által birtokolt 1800 négyzetméteres ingatlant – írja közösségi oldalán Hadházy Ákos. Nagy Ádámról a napokban derült ki, hogy ő volt az egyik, akinek – a Völner-botrány lehallgatási jegyzőkönyve szerint – a Végrehajtói Kamara elnöke, Schadl György elintézte, a jogi egyetemen a vizsgákon se kelljen megjelennie.

Hadházy úgy véli, az ingatlan alsó hangon félmilliárd forintot ér, miközben szerinte Nagy fizetése nem lehet több havi 5-600 ezer forintnál, ami mellé az Antenna Hungária Zrt. igazgatósági és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. felügyelőbizottsági illetménye jön nagyjából ugyanekkora összegben.

Hírdetés

De hopp, néhány hónapja megvesz egy minimum félmilliárdos ingatlant és pont attól a Végrehajtói Kartól, amelynek a vezetője vesztegetés miatt előzetesben ül tavaly november óta. Az pedig szintén totális véletlen csak, hogy Rogán a válása után az ő apjától bérelt luxuslakást

– írja Hadházy, aki azt is kérdezi, Rogán tudott-e arról, hogy kabinetfőnökének Schadl intézte a vizsgáit, valamint, hogy a kabinetfőnökénél landolt a végrehajtók sok százmilliós ingatlana.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »