Vagyunk a nagy nép, az Égi Tudás Népe…

Vagyunk a nagy nép, az Égi Tudás Népe…

ŐSI ÖRÖKSÉG

A szkíta erkölcs alapja a gondolat- szó- tett egysége.

Egy hazugságra és megtévesztésre, elhitetésre épülő világban nem könnyű, sőt, egyenesen kihívás és próbatétel a szkíta erkölcs szerint élni.

A tömegek a hazugságot választják.

„Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen őbenne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.”

Most még „emberölőbb” és hazugabb, mint bármikor ezelőtt, mert adatott neki hatalom.

„Hatalmat kapott, hogy megölje azokat, akik nem borulnak le a vadállat szobra előtt. Elrendelte, hogy mindenkinek, kicsinek és nagynak, gazdagnak és szegénynek, szabadnak és rabszolgának jelöljék meg a jobb karját vagy a homlokát, és hogy senki ne adhasson-vehessen, ha nem viseli a vadállat jelét: nevét vagy nevének a számát.”

Hazudik a média, hazudnak a politikusok, hazudnak mindenben: statisztikák, hírek, történelem, vallás, gazdaság, járványok, klímahisztéria, a háborúk valódi oka és a terveik a jövőről… mindent átsző a hazugság. „Ma már nem úgy van, mint régen, mikor a sajtó még a közt szolgálta. Ma már te szolgálsz. A média csinálja a hírt, a sztárokat. A média kormányozza a világot, vezet az orrodnál fogva.”

„Mert nincsen őbenne igazság, mert hazug és hazugság atyja”, és „emberölő”.

Emberölő: mérgezik az ételeinket, a vizeinket, a talajt, a levegőt, az elménket, a lelkünket.

Megveszik, elveszik a véredet, vérplazmádat, vesédet, májadat, házadat, hazádat, testedet, elmédet, tisztességedet, gerincedet, az életedet, a múltadat, jelenedet, jövődet és már a lelked marad csak, ami kell nekik. Hamarosan egy távvezérelt, tehetetlen, olcsó és lecserélhető „bio-díszlet”, robotizált, digitális állampolgár leszel a sátáni világrendben. Azt hiszed, hogy veled ez nem történhet meg? Már nagyjából meg is történt… Azt gondolod, hogy a kormányok, pártok, politikusok érted vannak, téged szolgálnak? Ha ebben hiszel ostobább vagy, mint gondolnád… „A diktatúra és a demokrácia között az a különbség, hogy a diktatúrában az egyik ember legyőzi, megalázza és kizsákmányolja a másikat. A demokráciában a másik ember teszi ugyanezt az egyikkel.”

Ezek így gondolkodnak rólunk ma is: „Van ember – van probléma! Nincs ember – nincs probléma.” /Sztálin/ A történelem megismétli önmagát…

A sötétség már körbekerítette az emberiséget. Teszi a dolgát terv szerint, ahogyan ezt apránként közli is velünk, érzékenyít bennünket, vagy programoz. Vajon mi vár ránk, ha tudjuk azt, hogy a mostani emberiség bűne és ostobasága sokszorosan túlszárnyalja a vízözön korában élt emberiség bűneit? Tüzes jegyben víz, vizes jegyben pedig tűz, ami tisztít…

A sötétségen való átmenet mára már mindenkire kötelezővé vált, nem kerülhető el. Az emberek „leselejtezése” zajlik, azokat üldözik leginkább, akik nem állnak a fenevad szolgálatába. Az ellenállás elég halovány, még…

Három kimenetele lehet az egyre gyorsuló eseményeknek az ember számára: meghalsz, megőrülsz, vagy megvilágosodsz.

A világ nagy része az őrület felé tart, sokan meghalnak, és sajnos ez 2030-ig fokozódni fog.

A világ őrületéből csak az Ős Tudással és a Hagyományhoz való visszatéréssel lehet megszabadulni. Sehogyan máshogy.

Mi, magyarok, Nimród ősapánk utódai, mindig a Világ Világosságát szolgáltuk és a sátáni feketefejűek legnagyobb ellenfelei voltunk. Naparcúak a Csillagösvényen. Most is azok vagyunk, de nagyon kevesen. Vert „seregnek” tűnünk…

Jézust a zsidók az „istentelen” Nimród vérének tartják ma is. „Te Nimród vére vagy, Magori Mágus”- mondták neki gyűlölettel.

Kajafás: „Ha az ő emléke megmarad, az Ő NÉPE MAGÁRA TALÁL!”

A MAGunkra találás még nem igazán sikeres, de meg kell történnie. Hazánk kisemmizve, hazaárulók, latrok és idegenek markában tengődik már egy jó ideje.

Hírdetés

„Ő csorda számra tartja gyülevész szolgáit, körül van véve a léhűtőktől! Ők játszanak, zabálnak szüntelen, szép földeinkből vadászni berkeket csinálnak, ahová nekünk belépni nem szabad. És aki száz meg százezert rabol, bírája lészen annak, akit a szükség garast rabolni kényszerített.”

A gyökereinkhez való visszatalálásunk ezért ma már létkérdés számunkra. „Mert a gyökérben van az élet. S akinek nincs gyökere, az elvész. Sok magyar veszett el így, nagyon sok. Gondolj a gyökérre!”

„Életed gyökere, Szent és sérthetetlen. Ez a Te végzeted, Ősi örökséged. De az Örök Törvényt, amit Isten rád rótt, vállalnod kell önként, hogy beteljesüljön Győzelmes végzeted.”

Azonban, ahogyan le is van írva: „vállalnod kell önként”!

Önként kell visszatérnünk a helyes útra, a lelkiismeret szkíta aranytükrében való látásunkhoz.

El kellene utasítani a hazug politikusokat, a „kultúr-mocskot” árasztó médiát, a hamis vallásokat, mind a nyugat, mind a kelet ránk telepedését, az uzsorát, a szabadságunk elvételét. A sátáni világrend és a kiszolgálói nélküli magyar utat kellene járnunk, de az egyéni érdek, a kényelem, a félelem, a vak hit és az ostobaság ezt még nem engedi. Pedig fel kellene vállalnunk… Úgy, ahogyan és amiért egykor Vata Táltos a „garázda” Lófő és társai is tették az idegenek uralma ellen, az Ősi Örökségünk védelméért!

Vállalnunk kell önként, még akkor is, ha ezért kinevetni, üldözni, gyűlölni, megbélyegezni is fognak bennünket sokan.

A mi Istenünket mi nem a haragjától való félelmünk miatt követjük, hanem a szeretetünk miatt.

A magyar nép az idők kezdetétől létező ősnép, melynek története sokkal csodálatosabb, mint azt gondolnánk. Annál pedig főleg csodálatosabb, mint amit el akarnak hitetni velünk!

Múltunk a mítoszok homályából is fénylően ragyog. A fény mindig a magyarok kísérője volt. Ezért voltunk, vagyunk és leszünk mi a tudás népe!

Nap atyánk és isten anyánk óvó szeretetében alakult ki már az ősi időkben a kultúránk, nyelvünk, írásunk, népművészetünk, hitvilágunk, mondáink, meséink, az egész lelkiségünk. Tudásunk ennek a ragyogó örökségnek a bizonyítéka.

Ez a páratlan és dicső örökség a mi gyökerünk, melyből táplálkozhatunk, erőt meríthetünk és felébredhetünk.

A magyar nép jövője legalább annyira csodálatos lesz, mint amilyen dicső a múltja volt, bármilyen ármány is fojtogatja a jelenünket!

Most még sírunk, mert a szívünk szomorú, és a fájdalmunk túl erős.

De a könnyeinket felszívja a föld, arcunkat megszárítja a szél, a lelkünket pedig meggyógyítja a Nap.

Bánatunkat acéllá eddzük, őseink kardját markolja elgyengült kezünk. Szabadon és büszkén emeljük fel a fejünket, hogy fénylő tekintetünk igazsága megrengesse ezt a világot.

Visszahozzuk újra, hogy „ami lent van, az, ami fent van, és ami fent van az, ami lent van, hogy beteljesítsük az EGY csodáját.”

ÍGY VOLT, ÍGY VAN, ÍGY LESZ!

„A nagy nép olyan, mint a nagy ember: Ha hibát követ el, felismeri. Ha felismerte, beismeri. Ha beismerte, kijavítja. És aki rámutat a hibáira, azt a legjóságosabb tanárának tekinti.”

A nagy nép… az Égi Tudás Népe…

„Minden Belőled, Te Mindenben.”

„Boldogok a bölcsesség szomjazói, mert hasuk mélyétől szívük közepéig megteszik a Nagy Utat és Egek Fényében fürödnek” és „boldogok kik bölcseletet, tudást adnak tovább, meg szépet írnak, amitől szellemük szárnyas juharmagja lelkek ezreiben csírázik, mert beengedtetnek az ÉG Ötbálványú Kapuján, és Boldogasszony simogató tenyerébe lapulhatnak”!

„Beszéltem, Testvéreim – most a szívemben újra csend és béke honol!”

Ne legyen nyugtalan a szívetek!

Legyenek fényesek a nappalaitok és csendesek az éjszakáitok!

-a „fogadós”-

Fotó: Art of Maquenda

Kadosa Zsolt

Megosztás

The post Vagyunk a nagy nép, az Égi Tudás Népe… appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »