Vádemelés gyermekprostitúció kihasználása miatt

Vádemelés gyermekprostitúció kihasználása miatt

Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen gyermekprostitúció kihasználásának bűntette miatt. Az elkövető az interneten megismerkedett egy szexuális szolgáltatást ajánló kiskorú lánnyal, vele készpénz ellenében szexuális cselekményt végzett. 

Hírdetés

A vádirat szerint a férfi 2023 januárjában, az interneten megismerkedett egy szexuális szolgáltatást kínáló lánnyal. A férfi a beszélgetésük során megtudta, hogy a lány 17 éves, ennek ellenére elhatározta, hogy él a felkínált szexuális kapcsolat lehetőségével.

A kiskorú lány a hónap közepén előzetes megbeszélést követően felkereste a férfit a borsodi településen lévő házánál, és a kialkudott 15 000 forintért a vádlott kérésének megfelelő szexuális cselekményt végzett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott, egyidejűleg indítványozta végleges hatályú eltiltását minden olyan foglalkozás gyakorlását, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »