Üzenjük az oltakozás-kormányoknak – ISTEN ELLEN NINCS VAKCINA!!!

Üzenjük az oltakozás-kormányoknak – ISTEN ELLEN NINCS VAKCINA!!!

Mint itt is olvashatták  a  covid19 kísérleti vakcina  – propagandájának és az ezt kiszolgálóknak úgy látszik, semmi sem szent, még a szent helyek sem , így nem is kell csodálkozni, hogy Erdély legismertebb katolikus zarándokhelyét, Csíksomlyót és az itt tartandó búcsút is be akarták mocskolni a primitív és gusztustalan vakcina propagandával.Azonban minden társadalmi, lelki és politikai presszió ellenére hála legyen Istennek, az emberekben, legalábbis szerencsére nagy részében működik még az egészséges logika, lelki tartás és hit , így minden erőlködés ellenére a csíksomlyói búcsúból nem tudott „vakcina-zarándoklatot” össze sátánkodni sem a covid-maffiának lefeküdt RMDSZ sem a római katolikus egyház.

Pedig még „díszoltakozót” is szerveztek a jeles manőverbe, magát Böjte atyát, aki mióta elsodorta a celeb papi trend ( mely miatt rég nyoma sincs benne az egykori  lelkes árvamentő szerzetesnek) reklámoz minden politikai moslékot, amire támogatói megkérik.

Így lett belőle a csíksomlyói tervbe vett vakcina-zarándoklat arca. De ezért ő szégyellje magát, ne azok, akik ezt észrevették sőt szóvá tették.

Mint írtam volt, nem vagyok oltásellenes.

Viszont határozottan elítélem az egész covid19 manőverhez kapcsolódó aljas és orvosi szempontból nem megalapozott, gyanús emberkísérletet, mely során egy ismeretlen összetételű és következményű géntechnológiás  szerrel injekciózzák be az embereket, egy olyan valamivel, ami nem is számít védőoltásnak az orvosi normák szerint.

Summa summarum, a covid propagandisták nagy szomorúságára covid atya ide vagy oda, a zarándoklaton kevesen oltakoztak.  

A Székelyhon.ro  erről nagyon bánatosan  így emlékezik meg:

Alacsony volt az érdeklődés a csíkszeredai oltásmaraton iránt.

Kevesebb mint 250 személyt immunizáltak a háromnapos csíkszeredai oltásmaratonon.

Noha több érdeklődőre számítottak, a szervezőket nem lepte meg a kevés jelentkező, mivel egész Romániában alacsony az oltakozási kedv, Hargita megyében pedig még inkább. (…)

Hírdetés

Tar Gyöngyitől, a Hargita Megyei Egészségügyi Igazgatóság vezetője is elsopánkodta magát, hogy a  buta székelyek, zarándokok, meg egyáltalán romániaiiak nem akarnak kísérleti patkányok lenni az emberi  civilizáció  szerintem eddigi legnagyobb  hazugságában, sőt  kegyesen meg is dicsérte a valaha jobb sorsra érdemes szerzetest, hogy az pedig milyen szépen  beállt covid-bohócnak, szerzetesi csuhába  beadatni magának a kísérleti vakcinát.

Ejsze no!

A dolog másik gusztustalan része, hogy a nemzetközi sajtóban, pár angol nyelven megjelent lapban is szóvá tették, hogy Erdély legnagyobb zarándokhelyét a covid propagandisták oltóhellyé alakították, azonban azt már egyik  médium sem írta már meg, hogy magyarán cseszhették, mert a székely, lehet makacs, de nem hülye!

Jellemző, hogy a búcsún megjelenők között többen feliratos trikókat viseltek, melyben közölték, hogy ők a szűz Anya tiszteletére jöttek ide és nem a covid propaganda támogatására.

A „covid19” világZárvány és kamu pandémia során egyre több olyan dokumentáció lát napvilágot, mely igazolja, nagy része hazugság az egész járványosdinak, aminek a globalista projekt szerint lebénították a világot, az emberek életét, gazdaságot, egészségügyet,tanügyet, stb.

De remélhetőleg Isten most sem hagyja, hogy a Gonosz és szolgái diadalmaskodjanak a világban.

És azért is imádkozom, hogy eljöjjön az idő, mikor mindazokat, akik pénzért álltak be ebbe az embertelen hadműveletbe, politikusok, orvosok, újságírók, felelősségre lehet vonni ezért és mindannyian emberjogi bíróság előtt kell, szembesüljenek tetteikkel.

Ugyanis akármekkora a globalista maffia a Földön, üzenem nekik, hogy ne fáradjanak: ISTEN ELLEN NINCS VAKCINA!!!

Szőke Mária Magdolna

Magyar Tudat

Megosztás

The post Üzenjük az oltakozás-kormányoknak – ISTEN ELLEN NINCS VAKCINA!!! appeared first on Magyar Tudat.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »