Újra a vak komondor lehet Fülöpháza polgármestere

Újra a vak komondor lehet Fülöpháza polgármestere

Újból polgármester lenne Fülöpházán a vak komondoros Balogh József, aki 2013-ban részegen súlyosan bántalmazta az élettársát, amiért később felfüggesztettet kapott. A Nemzeti Választási Iroda honlapja szerint Balog felvette az ajánlóíveket, függetlenként indulna a Bács-Kiskun vármegyei községben, írja a Telex.

Balogh volt az, aki azzal védekezett, hogy a megvert nő valójában megbotlott a vak komondorukban, emiatt sérült meg. A községet egyébként nem más vezeti jelenleg, mint Balogh József lánya, Nagyné Balogh Csilla, aki a jelek szerint nem indul újra.

Balogh 2010-től egészen 2016-os lemondásáig volt Fülöpháza polgármestere. 2010 és 2013 között fideszesként vezette a települést. A botrány hatására a Fidesz 2013-ban kizárta Baloghot, ennek ellenére 2014-ben újraválasztották. Sokáig a Fidesz országgyűlési képviselője is volt, 2002 és 2010 között mindháromszor egyéniben jutott be a parlamentbe. 2013-ben kilépett a Fidesz-frakcióból, de mandátumát nem adta vissza.

Korábban írtuk:

Hírdetés

Másodfokon felfüggesztettet kapott a komondoros Balogh – nem maradhat polgármester

Komondor helyett már csak egy kis pumi ugat Baloghéknál – Terike viszont még nagyobb veszélyben van: hős szerelme dzsiu­dzsicu-edzésre jár

Terike után a vérző arcú nőt ellátó orvosnak is megváltoztak az emlékei: már nem biztos abban, hogy bántalmazás volt

Balogh József "nem emlékszik" a részletekre, de legalább már nem a komondorát vádolja az asszony helybenhagyásával

Balogh megint elővette a komondoros mesét: "megbotlottunk benne, elestünk, közben megüthettem Terikét"

Balogh tisztára mosta a vak komondor nevét: beismerő vallomást tett

Terike újabb komondoros kalandokra vágyik: feleségül megy Baloghhoz


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »