Újdonságok a Chapter5 háza táján

Újdonságok a Chapter5 háza táján

2024. június 29-én ismét megszervezik a ChapterFest elnevezésű zenei rendezvényt, immár ötödik alkalommal.

Az idei Chapterfest még különlegesebb, még családiasabb és programokban gazdagabb lesz, hiszen rengeteg attrakcióval, finom ételekkel és italokkal, értékes tombolával, gyermekprogramokkal és természetesen koncertekkel várjuk az érdeklődőket”

– fogalmazták meg a Chapter5 tagjai.

Az ipolysági városháza udvarán – a házigazda zenekar mellett – fellép a helyi Művészeti Alapiskola Rocksulija, a Kingfishers, a Rammstein Tribute és DJ Anti is, de jelen lesz a Felföldi Dalia Iskola és a Sendergő néptáncegyüttes is.

Hírdetés

A melodikus metált játszó Chapter5 zenekar háza táján a közelmúltban ismét tagcsere történt; az új basszusgitáros a balassagyarmati Cseke Martin lett, akit a régió rockerei a Firelastból, az Override zenekarból vagy éppen a Helldiverből ismerhetnek. Az új felállás, immár Cseke Martinnal március 31-én a zselízi Club 186-ban adja első koncertjét, a Babadara és a Hellagame társaságában.

Világéletemben szólógitáros voltam, nem volt sem basszusgitárom, sem basszuserősítőm, most mégis úgy alakult, hogy hangszert váltok. Szeretek úton lenni, így a Balassagyarmat–Ipolyság közti távolságot sem probléma leküzdeni az egyébként nagyon jó hangulatban zajló próbák alkalmával”

– mondta el Cseke Martin, aki egy hónap alatt a Chapter5-dalok mintegy 90 százalékát el is sajátította.

A zenekar tagjai bíznak benne, hogy a Martinnal kialakult barátságuk és a köztük működő zenei összhang sokáig kitart, hiszen már számukra is megterhelőek voltak az aránylag gyakori tagcserék:

Reméljük, hogy ebben a felállásban minél több helyre el tudunk jutni zenélni. Idén decemberben egy ipolysági albumkeresztelővel készülünk, 2025-re pedig már szervezzük a lemezbemutató miniturnét.”


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »