Új ismerősével töltötte az éjszakát, autó nélkül maradt

Új ismerősével töltötte az éjszakát, autó nélkül maradt

Ungváron elfogtak egy párt, akik kiraboltak egy külföldi férfit.

Egy külföldi férfi fordult az ungvári rendőrökhöz, és bejelentette több vagyontárgyának, illetve dokumentumainak ellopását. A sértett elmondása szerint az ungvári rokonaihoz érkezett vendégségbe. Megismerkedett egy fiatal lánnyal, alkoholt fogyasztottak, majd meghívta magához. Otthon a férfi azonnal elaludt. Reggel azonban nem találta sem az új ismerősét, sem autóját.

A rendőrök megállapították, hogy eltűnt a férfi útlevele, vezetői engedélye, drága mobiltelefonja, táblagépe, laptopja és még az Audi típusú autója is.

Hírdetés

A rendőrség munkatársai a videomegfigyelő rendszer segítségével azonosították a nő személyazonosságát. Kiderült, hogy az áldozatot új ismerőse és annak korábban elítélt élettársa rabolta ki. Mindketten helyi lakosok.

A rendőrségnek az ellopott tárgyakat sikerült lefoglalnia. Az áldozat autóját a rendőrök az Ungvár melletti erdőben találták meg. Minden értéktárgy visszakerül a törvényes tulajdonosához.

A nő ellen lopás miatt büntetőeljárást indítottak. Az élettársát magánlaksértéssel, lopással, dokumentumok ellopásával, jármű illegális birtoklásával gyanúsítják. Az ügyben még tart a vizsgálat – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »