Tuaregisták

A Tuareg nevű fanatikus fideszesből fanatikus ballibbé változott emberke tevékenységét hosszú évek óta figyelem. Talán a 3 legröhejesebb magyar közszereplő egyike. Írtam róla máskor is.

Formailag Tuareg egy Puzsér, de míg Puzsér alapjában értelmes dolgokat mond, persze nyilván sok tévedéssel, addig Tuareg mindenben hozza a puzséres formát, de a puzséres tartalom teljesen hiányzik.

Tuareg annyira ballib, hogy hozzá képest a ballib megmondóemberek is fasiszták. A múlt kedves pillanata volt, amikor maga a Göncz-család küldte el őt a kurva anyjába, annak kapcsán, hogy Tuareg blokádot tervezett Göncz Árpád temetésén.

Röviden: a szakmájára nézve fogorvos Tuareg az égvilágon mindenhez ért (legalábbis ő erről meg van győződve), sőt mindenhez mindenkinél jobban. Ezt el is hitte neki kb. 150 ember, ezek minden szövegét megtapsolják. Ez a csoport tevékenysége.

A legutóbbi előadása vidám pillanatokat hozott nekem ismét.

Akkor nyugodtam meg igazán, amikor Tuareg megszakértette az ukrajnai háborút, s kb. Oroszország feltétel nélküli kapitulációját elemezte ki mint kimenetet. Ez ugyanaz a Tuareg egyébként, aki még április 3-án este is kétharmados ballib győzelmet vizionált.

Hírdetés

Közben előad egy teljesen vad rasszista szöveget, mely szerint a nyugaton kívül minden alacsonyrendű és vacak.

Olyan az egész, mint egy hosszú komment videóverziója. Szeretek ballib kommenteket olvasgatni, mert az egyszerű anoním kommentelők kimondják azt is nyíltan, amit a profi megmondóemberek nem mernek kimondani.

Ez az a csoport, melynek tevékenységét én rendkívül pozitívan értékelem. Ők Vásárhelyi Mária, 6házi Mákos, Falkasházi Tivadal, Perinta, Lukácsi-Vetkőző Kati, Sándor Zsuzsa, Juszt László, s még pár hasonló megmondóember népi verziója. A jó bennük, hogy minden normális embert elriasztanak a saját oldaluktól.

A hét népi kommentje: “Hülye ez az EU, hogy tűri a légypiszok magyarok pocakos cigányvajdájának a packázását“, nem tisztelem meg az írót azzal, hogy megnevezem – a komment egyébként az orosz olajembargó vitája kapcsán született.

Egyébként remélem, Tuarag nem váltja be ígéretét és nem menekül el Zorbán diktatúrájából, hanem csak belső emigrációba vonul, s így folytatja Facebook-szónoklatait. Ezek nélkül ugyanis mindenképpen csökkenne a humor.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »