Transzkreatúra "stíluskirálynő" lesz az abádszalóki családi nap műsorvezetője – miközben orosz mintáktól rettegnek a riszarendezők, Roberta aljas összemosás miatt pityereg

Transzkreatúra "stíluskirálynő" lesz az abádszalóki családi nap műsorvezetője – miközben orosz mintáktól rettegnek a riszarendezők, Roberta aljas összemosás miatt pityereg

Petícióban tiltakoznak a pedofilellenes törvénycsomag kiegészítései ellen a Budapest Pride szervezői – vette észre a Mandiner.

Ismeretes, több új javaslattal egészítenék ki a parlament előtt lévő, a Mi Hazánktól fideszes fáziskéséssel, de végre ellopott pedofilellenes törvénycsomagot. Megtiltanák például a 18 év alattiak számára a homoszexualitás vagy a nemváltás népszerűsítését és bemutatását, még az ilyet tartalmazó reklámokat is. A módosítással kapcsolatban megszólalta a Budapest Pride is, akik petícióval tiltakoznak a javaslatok ellen.

Felszólítjuk a kormánypárti képviselőket, hogy vonják vissza az Oroszországról másolt LMBTQ-ellenes törvényt

írták.

A Pride szervezői szerint a törvény „kísértetiesen hasonlít az oroszországi propagandatörvényre”, és „csak erősítik az előítéleteket és a homofóbiát, ami pedig összeegyeztethetetlen a demokratikus társadalmak értékeivel”.

Tegnap éjfél előtt Alföldi Roberta is felszólalt a Facebookon

Igazán társadalomépítő törvényjavaslat, ami elősegíti a következő generációk egészségét, személyiségfejlődését, hogy erős, önazonos, boldog emberek építhessék a jövő évtizedekben magyar hazánkat – írja Facebook-bejegyzésében.

(Ha nem lenne világos, ez a törvény pont azt fogja elérni, hogy még több felnőtt, 60 éves honfitársunk kényszerüljön hazugságban leélni az egész életét, és menekülni önmaga elöl egy csatornán lecsúszva.)

Hírdetés

A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat.

A teljes szöveg:

Eközben Abádszalókon az a valóság, hogy transzkreatúrával nyomulnak a gyerekek előtt

Abádszalók is beállt a sorba. A valamikor jobb sorsa érdemes Tisza-tavi város, nem tudott ellenállni a balliberális erőknek, és a régi begyepesedett komcsi művházvezetőnek Abádi Sz. Imrének – írja közleményében Somlay Róbert, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.

Az Abádszalóki Hírnök júniusi számában hirdetik a júliusban megrendezésre kerülő Stíluskirálynő 2021 és családi napot. Önmagában dicséretes lenne a dolog, de ha a meghívott vendégek névsorát átnézzük, rögtön látható, hogy nem stimmel valami. Zámbó Árpi és Kiszel Tünde személye, már önmagában is elrettentő lehet a családi napon megjelenő gyermekek számára, de a műsorvezető személye hallatán egy normális embernek, kinyílik a bicska a zsebében. Ezt a színvonalas rendezvényt Amanda Elstak „művésznő” fogja vezetni, akinek a születési neve Rási Zoltán Zsolt, és vállaltan transzszexuális. Évekig vezette a Magyar Pornó Oszkár-díjátadót, az Erotika Parádét és a Mr Gay Hungary szépségversenyt. Nála alkalmasabb személyt nehezen lehetett volna találni kis hazánkban.

Ezzel Abádszalókon is megkezdődött a gyermekek érzékenyítése. Ez a családi napnak nehezen nevezhető valami, nagyon alkalmas lesz arra, hogy a városban élő gyerekek, rádöbbenjenek, hogy nemcsak az eszükkel, nemcsak tisztességes munkával, hanem abnormális nemi szerepek felvállalásával is lehet boldogulni az életben. A Mi Hazánk Mozgalom tiltakozik és elutasít minden buzipropagandát, és ezúton szeretnénk kérni Abádszalók Város Önkormányzatát, tegyen lépéseket a rendezvény lemondásában.

 (Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »