Toroczkai: Franciaországban ma is jakobinus diktatúra van

A Mi Hazánk elnökének bejegyzése a franciaországi választásról:

A helyzet az, hogy az RN (The National Rally / Rassemblement National) nyerte a választásokat. És ha csak az igazi franciák szavazatait nézzük, akkor többnyire ők nyertek.

Hírdetés

A probléma csak az, hogy a "legcsodálatosabb demokráciának" kikiáltott Franciaországban van valójában a legdiktatórikusabb választási rendszer, amely nem engedi, hogy a népakarat diadalmaskodjon. Ma is jakobinus diktatúra van.

Tévednek azok, akik azt hiszik, hogy Franciaország hamarosan iszlám kalifátus lesz. Valójában ateizmus, szodoma és anarchia lesz, vörös rongyokkal, gőzölgő vérrel, ahogy a jakobinusok szeretik. Az igazi hatalmasok pedig a háttérben ülnek majd, cirkusz a népnek, diktatúra a pénzbirodalom irányítóinak, akiknek anarchiára és őrjöngő csőcselékre van szükségük öntudatos nemzet helyett.

🇫🇷 The fact is that the RN (The National Rally / Rassemblement National) won the elections. And if we only look at the votes of the real French, they mostly won. The only problem is that France, which is proclaimed the "most wonderful democracy", actually has the most dictatorial… pic.twitter.com/BelDTsBA6N

— Toroczkai László (@ToroczkaiLaszlo) July 8, 2024


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »