Több mint 2 millió euróért fogadtak az emberek az elnökválasztási eredményekre

Több mint 2 millió euróért fogadtak az emberek az elnökválasztási eredményekre Mészáros Richárd2024. 04. 08., h – 15:40

Több mint 2 millió euróért fogadtak az emberek az elnökválasztás eredményeire csak a Fortuna fogadóirodánál. Az öt évvel ezelőtti választáshoz képest az irodánál a háromszorosára nőtt a kockáztatott összegek nagysága. A számos tippelési lehetőség közül a legtöbben a végső győztesre fogadtak – tájékoztatott hétfőn a fogadóiroda.

„Peter Pellegrini végső győzelmére összességében 900 ezer eurót tettek fel az emberek, Ivan Korčokéra több mint 500 ezret” – jelentette ki Tarek Yacoob, az iroda bukméker osztályának munkatársa.

Hírdetés

A tippelők nagyobb része kezdettől Pelllegrinire fogadott. Az első fordulóban 5200 szelvényen fogadtak a győzelmére, összesen 380 ezer euróért. Ivan Korčok győzelmére akkor 4500-an tippeltek, összességében 320 ezer euróért.

A legmagasabb tétet röviddel a második forduló előtt játszották meg.  „Pár órával a második forduló kezdete előtt befutott egy 10 ezer eurós, valamint egy majdnem 8000 eurós tét, mindkettő Ivan Korčok győzelmére. Mint tudjuk, a két tippelő végül nagyot csalódott” – tette hozzá Yacoob.

A nyertes szelvények között több ezer eurós nyeremények is voltak, a legmagasabb összeget, 72 ezer eurót még az első fordulóban nyerte valaki, aki akkor Korčok győzelmét játszotta meg nagyban. A második fordulóban a legmagasabb nyeremény 11 400 euró volt, a tippelő Pellegrini győzelmére fogadott.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »